Το «Malabar» άλλαξε σκηνικό

Πλάι στη νέα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, πισίνα, το καλοκαιρινό εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» επέστρεψε με μεσογειακό look.

Το «Malabar» άλλαξε σκηνικό

Πλάι στη νέα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, πισίνα, το καλοκαιρινό εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» επέστρεψε με μεσογειακό look, με το ξύλο, το μάρμαρο, τα γήινα χρώματα και τις ασημοπράσινες ελιές να δίνουν το καινούργιο, μεσογειακό στίγμα του ντεκόρ. Όσο για το θερινό ρεπερτόριο του ταλαντούχου Παναγιώτη Γιακαλή, έχει κάποιες προτάσεις που εστιάζουν στα υλικά της φάρμας τους, όπως η μπρουσκέτα με ψητή μελιτζάνα με φρέσκο ανθοτύρι από δικό τους κατσικίσιο γάλα, μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις ζυμαρικών, αλλά και κρέατα ή ψάρια που έρχονται στο τραπέζι κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο Josper – από σφυρίδα με κινόα και μυρωδικά μέχρι rib-eye και φιλέτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Alemagou

Ο Θωμάς Μάτσας ζωγραφίζει ελληνικά πάνω στην άμμο της Φτελιάς, στο Νησί των Ανέμων.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.