«La Gratella» και στην Αθήνα

Η ιστορία του άρχισε στο Ναύπλιο πριν από δύο χρόνια^ εδώ και λίγο καιρό το καλαίσθητο, φιλικό ιταλικό εστιατόριο έχει και δεύτερο πόστο, στο Χαλάνδρι.

«La Gratella» και στην Αθήνα

Η ιστορία του άρχισε στο Ναύπλιο πριν από δύο χρόνια^ εδώ και λίγο καιρό το καλαίσθητο, φιλικό ιταλικό εστιατόριο έχει και δεύτερο πόστο, στην Αθήνα. Το «La Gratella» φιλοξενείται στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «Anema e cuore» ανοίγοντας τη δική του βεντάλια συνταγών (μελιτζάνα με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας στο φούρνο, καρμπονάρα, παπαρδέλες με λουκάνικο από τη Νόρτσια, πάστα τρούφας και μανιτάρια πορτσίνι, ριζότι, πίτσες κ.ά.) σε μια ζεστή σάλα με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι, τουβλάκι, χαριτωμένα καδράκια, φλοράλ, καρό και μονόχρωμα μαξιλαράκια στις καρέκλες, ένα vintage λαχανί ψυγείο και πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες με ιταλικό χρώμα. Κάπου θα δείτε και το εξώφυλλο του «Felicita».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρώγα: Το πιο μικρό wine bar της χώρας άνοιξε στην Σύρο

To μικροσκοπικό wine bar είναι το νέο στέκι στην Ερμούπολη και αποδεικνύει περίτρανα ότι το μέγεθος δεν μετράει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
26/06/2025

Crios Paros

Το πιο upscale beach bar της Πάρου φέρνει μυκονιάτικο αέρα στο νησί, με κοφτερή αισθητική και σέρβις αιχμής σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της δυτικής πλευράς, ενώ στην κουζίνα, που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης και εκτελεί ο νεαρός Σπύρος Δήμητσας, η ελληνική beachside γεύση αποκτά μοντέρνα έκφραση, αναδεικνύοντας την εκλεκτή τοπική και ευρύτερα ελληνική πρώτη ύλη.

Patio

Ο Παναγιώτης Γιακαλής φέρνει τη μικρή αυλή του ξενοδοχείου "The Margi" στην πιο μεγάλη στιγμή της μέχρι σήμερα.

Mirlo: To νέο spot για αυθεντικό κεμπάμπ και μεζικλίκια

Η ομάδα του Mirlo στο Γκάζι ειδικεύεται στο street food με νόημα και μας καλωσορίζει στην νέα της προσπάθεια.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μάς συστήνει το εκλεκτικό "Yphes"

Με περιβάλλον που αποπνέει δροσερή αύρα θερινής ραστώνης στην καρδιά της πόλης και κουζίνα υψηλών στροφών, το φρέσκο αυτό πόστο προσφέρει απλόχερα λόγους επαναλαμβανόμενης επιστροφής.

Hafu, το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά

Μετά την Επιστροφή των Τζεντάι, του Ροζ Πάνθηρα και του Batman, τώρα η επιστροφή του Μενού. Ο Σωτήρης Κοντιζάς επιστρέφει με ένα director's cut.

Αυτό το speakeasy resto-bar ίσως είναι η πιο δροσερή επιλογή για φαγητό και ποτό στην καρδιά της Αθήνας

Το Fellows στη "σκιά" του Πολεμικού Μουσείου προσφέρει έναν υπέροχο κήπο και πληθώρα επιλογών σε brunch, lunch, dinner και κοκτέιλ.