Με ένα pop up «Mistura» στην Ελούντα και την επιμέλεια του «Inbi» στην «Costa Navarino», ο ντόπιος… γκουρού της κουζίνας του Περού Δημήτρης Κατριβέσης έχει ήδη πλούσιο καλοκαίρι μπροστά του. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να σχεδιάζει κι άλλα. Γύρω στα μέσα του Ιουνίου θα εμφανίσει το δικό του περουβιανό μπιστρό και Pisco bar στην Αθήνα, όπου θα αποτυπώνεται πιο χαλαρά –και οικονομικά – το στιλ της μαγειρικής του. Ceviches, tiraditos, sudados και πολλά ακόμη θα δίνουν το «παρών», ενώ μετά την κλασική περουβιανή μαρινάδα που ακούει στο όνομα leche de tigre (γάλα τίγρης) που έχει ήδη το vibe της στην πόλη, χάρη στο «Pantera Negra», στις αρτηρίες της Πλάκας θα κυλάει και… leche de pantera (γάλα πάνθηρα). Τις προτάσεις της ανοικτής κουζίνας θα συμπληρώνουν αρωματισμένα Piscos –με σύκο, με βανίλια κ.α. – που θα παίζουν βασικό ρόλο στο μπαρ, με τους μάγειρες να φτιάχνουν και να σερβίρουν και τα κοκτέιλ.