S.Pellegrino Young Chef 2016: Τέσσερις Έλληνες στον ημιτελικό

Περνούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη νεαρών ταλέντων της διεθνούς μαγειρικής σκηνής, κι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Τελ Αβίβ.

S.Pellegrino Young Chef 2016: Τέσσερις Έλληνες στον ημιτελικό

Περνούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη νεαρών ταλέντων της διεθνούς μαγειρικής σκηνής, κι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Τελ Αβίβ.

S.Pellegrino Young Chef 2016: Τέσσερις Έλληνες στον ημιτελικό - εικόνα 1
Το πιάτο του Νικόλα Μπίλλη «Nostimon Imar - Palamida, Raisin, Tsigareli»

Στην περσινή πρώτη διοργάνωση του S.Pellegrino Young Chef o Αλέξανδρος Τσιοτίνης ήταν εκείνος που ξεχώρισε στο μεσογειακό ημιτελικό, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την τελική φάση του παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμού στο Μιλάνο. Τώρα, στη δεύτερη χρονιά της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας του ελαφρώς ανθρακούχου μεταλλικού νερού S.Pellegrino για την ανάδειξη νεαρών ταλέντων της διεθνούς μαγειρικής σκηνής, οι ελληνικές συμμετοχές ετοιμάζονται και πάλι να ξεδιπλώσουν τη δυναμική τους μπροστά στους τρεις κριτές –τους Οlivier Campanha, Μeir Adoni και Ayadin Demir– οι οποίοι θα επιλέξουν το καλύτερο πιάτο.

S.Pellegrino Young Chef 2016: Τέσσερις Έλληνες στον ημιτελικό - εικόνα 2
Ο Σταμάτης Μισομικές

Ανάμεσα στους δέκα σεφ κάτω από τριάντα ετών που προκρίθηκαν στον ημιτελικό της περιφέρειας της Μεσογείου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ στις 31/5 βρίσκονται ο Στέλιος Αρακάς, sous chef στο «Pausa» του Αμαρουσίου, o Μιχάλης Μάρθας, sous chef στο «Lindos Mare Hotel» στη Λίνδο, ο Σταμάτης Μισομικές, σεφ στο «Noble Gourmet Restaurant» στη Ρόδο και ο Νικόλας Μπίλλης, σεφ στο «Botrini’s» του Χαλανδρίου. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Περισσότερες πληροφορίες στο www.finedinninglovers.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Λήμνος "κατεβαίνει" στην Αθήνα και πιάνει τραπέζι στον 'Τσίφτη'

Mια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη γαστρονομία της Λήμνου, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/11/2025

Μια παριζιάνικη ταβέρνα στρώνει τραπέζι μαζί με τον Οικονόμου

Η Taverna Paris έρχεται σήμερα από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering.

Σε ένα από τα πιο cool ιταλικά της Αθήνας στήνουν μια πραγματική γιορτή γεύσης

Brunch all’italiana με θέα το Σαρωνικό και νέο μενού που σε ταξιδεύει από τη Νάπολη ως το Τορίνο.

Μια ιταλική κουζίνα του Κεραμεικού κάνει ακόμα και τους δύσπιστους να λένε ‘Mamma Mia!’

Ιταλική φινέτσα και arty ατμόσφαιρα, εκεί όπου η γεύση συναντά την υψηλή αισθητική.

Σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας σερβίρουν νέο μενού

Μία προνομιακή βεράντα με την Αθήνα στο πιάτο, έμφαση στην τέχνη και ωραίες γεύσεις.

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.