Μοτσαρέλα, λιγκουίνι και oσομπούκο στο «Chefi»

Tετάρτη ή Mercoledi; Τρίτη, ή να πούμε Martedi; Το σίγουρο είναι ότι στις 16 και 22/3 στο εστιατόριο του Χαλανδρίου το μενού θα μιλάει ιταλικά.

Μοτσαρέλα, λιγκουίνι και oσομπούκο στο «Chefi»

Tετάρτη ή Mercoledi; Τρίτη, ή να πούμε Martedi; Το σίγουρο είναι ότι στις 16 και 22/3 στο εστιατόριο του Χαλανδρίου το μενού (€ 30 το άτομο) θα μιλάει ιταλικά, με φοκάτσια με μοτσαρέλα bufala, λιαστή ντομάτα και πέστο βασιλικού, καρπάτσιο μόσχου tonnato, λιγκουίνι vongole με peperoncino και pommodori, ριζότο Milanese με flakes παρμεζάνας και προσούτο και ossobuco με καρμπονάρα μανιταριών, πολέντα, σος Μαρσάλα και γκρεμολάτα. Για επιδόρπιο έχει τιραμισού και πανακότα Chefi-style.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

08/07/2025

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.