Μοτσαρέλα, λιγκουίνι και oσομπούκο στο «Chefi»

Tετάρτη ή Mercoledi; Τρίτη, ή να πούμε Martedi; Το σίγουρο είναι ότι στις 16 και 22/3 στο εστιατόριο του Χαλανδρίου το μενού θα μιλάει ιταλικά.

Μοτσαρέλα, λιγκουίνι και oσομπούκο στο «Chefi»

Tετάρτη ή Mercoledi; Τρίτη, ή να πούμε Martedi; Το σίγουρο είναι ότι στις 16 και 22/3 στο εστιατόριο του Χαλανδρίου το μενού (€ 30 το άτομο) θα μιλάει ιταλικά, με φοκάτσια με μοτσαρέλα bufala, λιαστή ντομάτα και πέστο βασιλικού, καρπάτσιο μόσχου tonnato, λιγκουίνι vongole με peperoncino και pommodori, ριζότο Milanese με flakes παρμεζάνας και προσούτο και ossobuco με καρμπονάρα μανιταριών, πολέντα, σος Μαρσάλα και γκρεμολάτα. Για επιδόρπιο έχει τιραμισού και πανακότα Chefi-style.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι η "πυθαγόρεια διατροφή";

Η νέα έκδοση "Πυθαγόρειος διατροφή: Από την αρχαιότητα, στη σύγχρονη vegan τάση", που υπογράφει η Μαργαρίτα Ικαρίου, γεφυρώνει την αξία της διατροφής που πρότεινε ο Έλληνας φιλόσοφος, με την παγκόσμια σύγχρονη τάση για ποιοτική διατροφή.

09/12/2022

Fine Mess

Μοναδικό στο είδος του smokehouse, που σιγοκαπνίζει και σιγοψήνει κρέατα όπως το συνηθίζουν στον αμερικανικό Νότο.

Το "Da Bruno" δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα ιταλιάνικο σουξέ

Το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου εξακολουθεί να συναρπάζει τους τιφόζι της γεύσης, με επικεφαλής πια στην κουζίνα του την Κυριακή Φωτοπούλου.

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.