«Yuzu»: sushi και το Περιστέρι

Φιλικό, καθημερινής λογικής sushi spot στο Περιστέρι, που μοιράζει τις δραστηριότητές του μεταξύ nigiri, sashimi, rolls και ζεστών προτάσεων.

«Yuzu»: sushi και το Περιστέρι

Εδώ και καιρό η Αθήνα στροβιλίζεται στο ρυθμό του σούσι – ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να αποκτήσουν και τα δυτικά προάστια το δικό τους sushi bar. Ο Πέτρος, o Αποστόλης, ο Αλέξανδρος, ο Δημήτρης κι ο Κωνσταντίνος αποφάσισαν να αναλάβουν την εκπροσώπηση, κι έτσι προέκυψε το «Yuzu», ένα φιλικό, καθημερινής λογικής στέκι στο Περιστέρι, που μοιράζει τις δραστηριότητές του μεταξύ nigiri, sashimi, rolls και ζεστών προτάσεων (κοτόπουλο και χοιρινό τεριγιάκι, noodles κ.ά.), συμπληρώνοντας την πρόταση με ποτό ή κοκτέιλ. Το περιβάλλον είναι ελαφρώς πιο μαξιμαλιστικό από ό,τι συναντάμε συνήθως σε τέτοιου τύπου μαγαζιά, με γκέισες ζωγραφισμένες πάνω σε τουβλάκια στον τοίχο, φωτιστικά με κρόσσια σε διάφορα χρώματα, σαν γιαπωνέζικες ομπρέλες, και μεγάλα γιαπωνέζικα βάζα, ενώ οι μουσικές του προτιμήσεις κινούνται στο χώρο της jazz, του swing, του electro swing. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και delivery.

Περισσότερες πληροφορίες

Yuzu

Αιμίλιου Βεάκη 18, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.