Christmas Food Festival: Tο top 10 του κοινού

Τα δέκα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας το κοινό σto Christmas Food Festival στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Christmas Food Festival: Tο top 10 του κοινού

Τα δοκιμάσατε στο Christmas Food Festival στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, σας άρεσαν και τα ψηφίσατε. Τα δέκα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας το κοινό στη μεγάλη χειμωνιάτικη γευστική γιορτή που διοργάνωσε το «α» έχουν, με σειρά προτίμησης, ως εξής: 1) η… επική κεφαλογραβιέρα Ομήρου Τριλογία του Τυροκομείου Ίου «Νιώτικο», 2) το εξαιρετικό πιπερόμελο του Ναουμίδη (πιπεριά με μέλι, μουστόξιδο, λεμόνι, άγριο σκόρδο, αλάτι), 3) το λουκάνικο με πράσο της οικογένειας Μουτεβέλη με ιστορία 40 χρόνων στην αλλαντοποιία, 4) η φιστικοκοπραλίνα του Φώτη - Προϊόντα με φιστίκια Αιγίνης, 5) το φρέσκο μαλακό τυρί γκερεμέζι της KaidanCheese, 6) το βαλσαμικό ξίδι Παπαδημητρίου, 7) οι τραγανοί, φοβερά δροσεροί δροσουλίτες της Φάρμας Καραλάκη, 8) το προσούτο Ευρυτανίας (από το περίφημο μέλαν ακροκώλιον) του αλλαντοποιείου Στρεμμένου, 9) τα πολύ ιδιαίτερα μπισκότα βελανιδιού της Acorn Cookies και 10) η γλυκοφάγωτη φάβα Σχοινούσας (ποικιλία Κατσούνι) του Μανώλη Κωβαίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

26/09/2022

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.