
Το καινούργιο steak house του Κεφαλαρίου έχει στο επίκεντρο της κουζίνας του το αργεντίνικο Black Angus.

Εμπνευσμένη από τους gauchos, τους καουμπόηδες των λατινοαμερικάνικων pampas, είναι η διακόσμηση του steak house που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό στο Κεφαλάρι. Στο «Βacoa» καναπέδες-σεπαρέ, υφάσματα με λατινοαμερικάνικα μοτίβα και δέρματα πλαισιώνουν μια κουζίνα με αργεντίνικη βάση, που εμπλουτίζεται όμως με στοιχεία από τη Βραζιλία, τη Βενεζουέλα και την Κολομβία. Huevos rancheros, τηγανητή casava και empanadas προλογίζουν τα κυρίως κρεατικά, όπως ojo de bife (rib eye), διάφραγμα, πικάνια, διάφορες εκδοχές βραζιλιάνικης σούβλας, tomahawk, bife ancho (Porter house), και η λίστα συνεχίζεται σ’ ένα εστιατόριο που δείχνει να έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό. Πολλά από τα κρέατα τεμαχίζονται δίπλα στο τραπέζι σας, σε ένα πάγκο κοπής του χασάπη με ροδάκια, η λίστα κρασιών φτάνει τις ογδόντα ετικέτες, ενώ τα κοκτέιλ του σας επιτρέπουν να κινηθείτε και σε αυτή την τροχιά. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.