Στο καινούργιο μεσημεριανό μενού του «Food Mafia», oνόματι «Lunch stories» κρύβονται πολλά στιγμιότυπα από τα ταξίδια του σεφ Ηλία Σκουλά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Τamales με κοτόπουλο σε φύλλα μπανάνας και empanadas με αρνί από τους δρόμους του Λος Άντζελες, Reuben steak sandwich – αναφορά στο «Katz» της Νέας Υόρκης–, η νέα «έκδοση» του λαοφιλούς «Τhe burger», αλά Σαν Φρανσίσκο, ένα πληθωρικό «Gismo», που είναι ένα ιταλικών επιρροών hot dog με γενέτειρα το Σικάγο, με μοτσαρέλα, σε ψωμί πίτσας, είναι λίγα από τα στόρι που ξεδιπλώνονται καθημερινά, από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ.
Μαζί τους θα βρείτε επίσης πλούσιες σαλάτες, λουκάνικα, αυγά, τσίλι κον κάρνε πάνω σε τηγανητές πατάτες κι ένα Cubano, ένα σάντουιτς που ίσως να θυμάστε ως… πρωταγωνιστή στην ταινία «Chef» του Τζον Φαβρό, με ψητό χοιρινό, ζαμπόν και λιωμένο τυρί, πληθωρικό, πληθωρικότατο. Ε, άμα είναι να κάνεις την παρασπονδία, να την κάνεις καλά.