Lunch Stories στο «Food Mafia»

Στο καινούργιο μεσημεριανό μενού του «Food Mafia» κρύβονται πολλά στιγμιότυπα από τα ταξίδια του σεφ Ηλία Σκουλά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Lunch Stories στο «Food Mafia»

Στο καινούργιο μεσημεριανό μενού του «Food Mafia», oνόματι «Lunch stories» κρύβονται πολλά στιγμιότυπα από τα ταξίδια του σεφ Ηλία Σκουλά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Τamales με κοτόπουλο σε φύλλα μπανάνας και empanadas με αρνί από τους δρόμους του Λος Άντζελες, Reuben steak sandwich – αναφορά στο «Katz» της Νέας Υόρκης–, η νέα «έκδοση» του λαοφιλούς «Τhe burger», αλά Σαν Φρανσίσκο, ένα πληθωρικό «Gismo», που είναι ένα ιταλικών επιρροών hot dog με γενέτειρα το Σικάγο, με μοτσαρέλα, σε ψωμί πίτσας, είναι λίγα από τα στόρι που ξεδιπλώνονται καθημερινά, από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ.

Μαζί τους θα βρείτε επίσης πλούσιες σαλάτες, λουκάνικα, αυγά, τσίλι κον κάρνε πάνω σε τηγανητές πατάτες κι ένα Cubano, ένα σάντουιτς που ίσως να θυμάστε ως… πρωταγωνιστή στην ταινία «Chef» του Τζον Φαβρό, με ψητό χοιρινό, ζαμπόν και λιωμένο τυρί, πληθωρικό, πληθωρικότατο. Ε, άμα είναι να κάνεις την παρασπονδία, να την κάνεις καλά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
01/12/2022

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής που τίμησε τη γαστρονομική εξέλιξη της Μεγαλονήσου

Οι Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου απονεμήθηκαν για δεύτερη φορά την Τετάρτη 23/11, από το Αθηνόραμα και τον Φιλελεύθερο, στο ξενοδοχείο "Four Seasons" της Λεμεσού.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.