6 spots για shopping & eating

Έξι σημεία διπλής κατεύθυνσης, όπου μπορείς να ψωνίσεις καλούδια για το σπίτι αλλά και να φας το κατιτί σου, χρήσιμα τώρα τις γιορτές τόσο για νόστιμο διάλειμμα όσο και για αγορές της τελευταίας στιγμής.

6 spots για shopping & eating

Έξι σημεία διπλής κατεύθυνσης, όπου μπορείς να ψωνίσεις καλούδια για το σπίτι αλλά και να φας το κατιτί σου, χρήσιμα τώρα τις γιορτές τόσο για νόστιμο διάλειμμα όσο και για αγορές της τελευταίας στιγμής.

6 spots για shopping & eating - εικόνα 1

Έργον
Στην αθηναϊκή έδρα του γνωστού εστιατορίου-ντελικατέσεν στη Νέα Ερυθραία έχεις τη δυνατότητα, εκτός από το να φας, να διαλέξεις από τις ραφιέρες προϊόντα από όλη την Ελλάδα με την ετικέτα του. Είναι καλή περίπτωση και για δώρο – θα σου τα βάλουν σε ένα όμορφο ξύλινο κουτί με το λογότυπό του.

6 spots για shopping & eating - εικόνα 2

Γη
Το καλόγουστο cafe της Γλυφάδας σου ’χει πολλές μικρές χορτοφαγικές απολαύσεις. Κάθισε για μυρωδάτο τσάι με τζίντζερ, κουρκουμά και τριαντάφυλλα και vegan raw carrot cake ή για πίτσες και wraps και πάρε μαζί σου σε σακουλάκι γλυκάκια και φιστίκια Αιγίνης με λεμόνι και αλάτι Ιμαλαΐων.

6 spots για shopping & eating - εικόνα 3

Μystic Μπακαλάκι
Το «Mystic Pizza & Pasta Bar» του Παγκρατίου πλέον έχει και ένα δικό του μπακάλικο, όμορφα νοσταλγικό. Στα ράφια και στα ψυγεία αναπαύονται ελληνικά delicatessen μικρών παραγωγών. Θα εξοπλίσεις τη γιορτινή γευσι-συλλογή σου ή θα τα χαρείς στον νέο χώρο.

6 spots για shopping & eating - εικόνα 4

Καραμανλίδικα του Φάνη
Σωκράτους και Ευριπίδου. Εσύ κάθεσαι και πίνεις ένα ούζο παρέα με αβγά με παστουρμά, λουκάνικο-κιοφτέ και άλλα μερακλίδικα και απέναντι ο Φάνης κόβει καπνιστό χοιρομέρι, ελληνικό παστράμι και κάθε λογής τυριά to go για τα τσιμπούσια των γιορτών.

6 spots για shopping & eating - εικόνα 5

Νοβαλίς
Σ’ αυτό το μεζεδο-παντοπωλείο στο κηφισιώτικο εμπορικό κέντρο Shopping Land μπορείς να κάνεις μια στάση για κρασί και μεζέ (παστουρμαδοπιτάκια, κεφτεδάκια, θαλασσινά κ.ά.) και επ’ ευκαιρία να προσθέσεις στο καλάθι σου τυριά και αλλαντικά, ζυμαρικά, λάδι τρούφας...

6 spots για shopping & eating - εικόνα 6

Κωσταρέλος
Το καινούργιο κατάστημα του Κολωνακίου έχει όλη την γκάμα των προϊόντων του τυροκομείου, έχει και τα τραπέζια του, όπου μπορείς να πιεις καφέ, μια μπίρα ή ένα ποτήρι κρασί και να τα δοκιμάσεις επιτόπου σε σάντουιτς, σαγανάκια και ωραία γλυκά. Παίρνεις και ιδέες για το σπίτι.

Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, 2107259000.

Περισσότερες πληροφορίες

Καραμανλίδικα του Φάνη (Τα)

Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, Ψυρρή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Γη

Γρ. Λαμπράκη 69, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".