O τριάστερος Εmmanuel Renaut για δύο βράδια στη «Σπονδή»

Το διακεκριμένο Γάλλο σεφ του «Le Flocon de Sel» στη Megeve φιλοξενεί η «Σπονδή» την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16/12.

O τριάστερος Εmmanuel Renaut για δύο βράδια στη «Σπονδή»

Ένα σημαντικό Γάλλο σεφ φιλοξενεί η «Σπονδή» την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16/12. Τις δύο αυτές βραδιές ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Emmanuel Renaut του «Le Flocon de Sel » (Μegeve) θα ξετυλίξει την κομψή, εμπνευσμένη από το terroir της Άνω Σαβοϊας κουζίνα του, μέσα από ένα μενού (€ 120 το άτομο) υψηλής γαστρονομίας με αλπικό αέρα: amuse bouches με αρώματα βουνού, χαβιάρι κάτω από λεπτή κρούστα πάγου με άρωμα από βότκα και λεμόνι, τοπιναμπούρ σε κονσομέ βουτύρου αρωματισμένο με γαρύφαλλο και μαύρη τρούφα, φιλέτο ζαρκάδι σε σάλτσα Grand Veneur...

Το μενού

Καλωσόρισμα με αρώματα βουνού

Χαβιάρι κάτω από λεπτή κρούστα πάγου με άρωμα από βότκα και λεμόνι

Τοπιναμπούρ σε κονσομέ βουτύρου αρωματισμένο με γαρύφαλλο και μαύρη τρούφα

Χτένια σε κρούστα

Φιλέτο ζαρκάδι σε σάλτσα Grand Veneur

Φρέσκο τυρί από την Megeve με γλυκόριζα σε κρούστα καφέ από ρίζα τσικορί, φρούτα λαχανικά και βότανα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.