Ένα σημαντικό Γάλλο σεφ φιλοξενεί η «Σπονδή» την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16/12. Τις δύο αυτές βραδιές ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Emmanuel Renaut του «Le Flocon de Sel » (Μegeve) θα ξετυλίξει την κομψή, εμπνευσμένη από το terroir της Άνω Σαβοϊας κουζίνα του, μέσα από ένα μενού (€ 120 το άτομο) υψηλής γαστρονομίας με αλπικό αέρα: amuse bouches με αρώματα βουνού, χαβιάρι κάτω από λεπτή κρούστα πάγου με άρωμα από βότκα και λεμόνι, τοπιναμπούρ σε κονσομέ βουτύρου αρωματισμένο με γαρύφαλλο και μαύρη τρούφα, φιλέτο ζαρκάδι σε σάλτσα Grand Veneur...
Το μενού
Καλωσόρισμα με αρώματα βουνού
Χαβιάρι κάτω από λεπτή κρούστα πάγου με άρωμα από βότκα και λεμόνι
Τοπιναμπούρ σε κονσομέ βουτύρου αρωματισμένο με γαρύφαλλο και μαύρη τρούφα
Χτένια σε κρούστα
Φιλέτο ζαρκάδι σε σάλτσα Grand Veneur
Φρέσκο τυρί από την Megeve με γλυκόριζα σε κρούστα καφέ από ρίζα τσικορί, φρούτα λαχανικά και βότανα