O τριάστερος Εmmanuel Renaut για δύο βράδια στη «Σπονδή»

Το διακεκριμένο Γάλλο σεφ του «Le Flocon de Sel» στη Megeve φιλοξενεί η «Σπονδή» την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16/12.

O τριάστερος Εmmanuel Renaut για δύο βράδια στη «Σπονδή»

Ένα σημαντικό Γάλλο σεφ φιλοξενεί η «Σπονδή» την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16/12. Τις δύο αυτές βραδιές ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Emmanuel Renaut του «Le Flocon de Sel » (Μegeve) θα ξετυλίξει την κομψή, εμπνευσμένη από το terroir της Άνω Σαβοϊας κουζίνα του, μέσα από ένα μενού (€ 120 το άτομο) υψηλής γαστρονομίας με αλπικό αέρα: amuse bouches με αρώματα βουνού, χαβιάρι κάτω από λεπτή κρούστα πάγου με άρωμα από βότκα και λεμόνι, τοπιναμπούρ σε κονσομέ βουτύρου αρωματισμένο με γαρύφαλλο και μαύρη τρούφα, φιλέτο ζαρκάδι σε σάλτσα Grand Veneur...

Το μενού

Καλωσόρισμα με αρώματα βουνού

Χαβιάρι κάτω από λεπτή κρούστα πάγου με άρωμα από βότκα και λεμόνι

Τοπιναμπούρ σε κονσομέ βουτύρου αρωματισμένο με γαρύφαλλο και μαύρη τρούφα

Χτένια σε κρούστα

Φιλέτο ζαρκάδι σε σάλτσα Grand Veneur

Φρέσκο τυρί από την Megeve με γλυκόριζα σε κρούστα καφέ από ρίζα τσικορί, φρούτα λαχανικά και βότανα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

08/07/2025

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.