Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ετοιμάζει εστιατόριο

Η δημιουργική κρητική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη αποκτά σε λίγο καιρό καινούργια έδρα στην περιοχή του «Hilton», στο χώρο όπου βρίσκουμε αυτή τη στιγμή το «Αλάτσι».

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ετοιμάζει εστιατόριο

Η δημιουργική κρητική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη αποκτά σε λίγο καιρό καινούργια έδρα στην περιοχή του «Hilton».

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ετοιμάζει εστιατόριο - εικόνα 1

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης έψαχνε καιρό το κατάλληλο περιβάλλον στην Αθήνα για να στεγάσει την δημιουργική κρητική κουζίνα του – την τελευταία φορά που τη δοκιμάσαμε ήταν στο «La Terrasse» του ξενοδοχείου «Πεντελικόν». Πρόσφατα κυκλοφόρησε βιβλίο του «Ο δρόμος προς τη σύγχρονη κρητική γαστρονομία» συστήνοντας και γραπτά τη γευστική του φιλοσοφία. Τώρα ο ταλαντούχος σεφ ετοιμάζεται να την παρουσιάσει σε ένα καινούργιο εστιατόριο που θα φέρει το όνομά του.

Θα το δούμε είτε κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές είτε στις αρχές του καινούργιου χρόνου πίσω από το «Hilton», στο χώρο όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή το «Αλάτσι». Οι εργασίες δεν άρχισαν ακόμη αλλά ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ήδη έχει σχεδιάσει ένα menu degustation εννιά πιάτων – «για να κάνεις το ταξίδι σου». Με εκείνο το «ταξίδι» εννοεί ένα τετ α τετ με μια μαγειρική με όμορφα γραμμένη (τοπική) ελληνικότητα, που συνδυάζει σύγχρονες ιδέες, υψηλές τεχνικές και κρητικές πρώτες ύλες, την οποία περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να την (ξανα)γευτούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
17/09/2025

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.