Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ετοιμάζει εστιατόριο

Η δημιουργική κρητική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη αποκτά σε λίγο καιρό καινούργια έδρα στην περιοχή του «Hilton», στο χώρο όπου βρίσκουμε αυτή τη στιγμή το «Αλάτσι».

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ετοιμάζει εστιατόριο

Η δημιουργική κρητική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη αποκτά σε λίγο καιρό καινούργια έδρα στην περιοχή του «Hilton».

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ετοιμάζει εστιατόριο - εικόνα 1

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης έψαχνε καιρό το κατάλληλο περιβάλλον στην Αθήνα για να στεγάσει την δημιουργική κρητική κουζίνα του – την τελευταία φορά που τη δοκιμάσαμε ήταν στο «La Terrasse» του ξενοδοχείου «Πεντελικόν». Πρόσφατα κυκλοφόρησε βιβλίο του «Ο δρόμος προς τη σύγχρονη κρητική γαστρονομία» συστήνοντας και γραπτά τη γευστική του φιλοσοφία. Τώρα ο ταλαντούχος σεφ ετοιμάζεται να την παρουσιάσει σε ένα καινούργιο εστιατόριο που θα φέρει το όνομά του.

Θα το δούμε είτε κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές είτε στις αρχές του καινούργιου χρόνου πίσω από το «Hilton», στο χώρο όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή το «Αλάτσι». Οι εργασίες δεν άρχισαν ακόμη αλλά ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ήδη έχει σχεδιάσει ένα menu degustation εννιά πιάτων – «για να κάνεις το ταξίδι σου». Με εκείνο το «ταξίδι» εννοεί ένα τετ α τετ με μια μαγειρική με όμορφα γραμμένη (τοπική) ελληνικότητα, που συνδυάζει σύγχρονες ιδέες, υψηλές τεχνικές και κρητικές πρώτες ύλες, την οποία περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να την (ξανα)γευτούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

24/10/2025

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.