Jazz με φόντο την νυχτερινή Ακρόπολη

Για τέσσερις Παρασκευές το δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης συνοδεύουν τρεις μουσικοί της αθηναϊκής Jazz σκηνής.

Jazz με φόντο την νυχτερινή Ακρόπολη

Για τέσσερις Παρασκευές το δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης συνοδεύουν τρεις μουσικοί της αθηναϊκής Jazz σκηνής.

Jazz με φόντο την νυχτερινή Ακρόπολη - εικόνα 1

Αυτή την Παρασκευή 27/11 και τις τρεις επόμενες (4/12, 11/12 και 18/12) το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης συνδυάζει το βασισμένο σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές μενού του με live jazz. Το νεοσύστατο μουσικό σύνολο που εμφανίζεται τις τέσσερις αυτές βραδιές αποτελείται από την κιθαρίστα Ελισάβετ Μητσού, τον πιανίστα Παντελή Μπενετάτο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο. Με το Μουσείο να μένει, όπως κάθε Παρασκευή, ανοικτό ως τις 10 μ.μ., μετά από την περιήγησή σας στις μόνιμες συλλογές και την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών», μπορείτε κάλλιστα να ανεβείτε είτε για φαγητό είτε για ποτό και χάζι στον φωτισμένο Παρθενώνα μετά μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες

Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".