Jazz με φόντο την νυχτερινή Ακρόπολη

Για τέσσερις Παρασκευές το δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης συνοδεύουν τρεις μουσικοί της αθηναϊκής Jazz σκηνής.

Jazz με φόντο την νυχτερινή Ακρόπολη

Για τέσσερις Παρασκευές το δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης συνοδεύουν τρεις μουσικοί της αθηναϊκής Jazz σκηνής.

Jazz με φόντο την νυχτερινή Ακρόπολη - εικόνα 1

Αυτή την Παρασκευή 27/11 και τις τρεις επόμενες (4/12, 11/12 και 18/12) το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης συνδυάζει το βασισμένο σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές μενού του με live jazz. Το νεοσύστατο μουσικό σύνολο που εμφανίζεται τις τέσσερις αυτές βραδιές αποτελείται από την κιθαρίστα Ελισάβετ Μητσού, τον πιανίστα Παντελή Μπενετάτο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο. Με το Μουσείο να μένει, όπως κάθε Παρασκευή, ανοικτό ως τις 10 μ.μ., μετά από την περιήγησή σας στις μόνιμες συλλογές και την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών», μπορείτε κάλλιστα να ανεβείτε είτε για φαγητό είτε για ποτό και χάζι στον φωτισμένο Παρθενώνα μετά μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες

Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.