Το brunch στο «48 Urban Garden» έχει φυσαλίδες

Το Κυριακάτικο Bubble brunch του χαλαρού γευστικού σποτ που κρύβεται στη γκαλερί Iλεάνα Τούντα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά.

Το brunch στο «48 Urban Garden» έχει φυσαλίδες

Το Κυριακάτικο Bubble brunch του χαλαρού γευστικού σποτ που κρύβεται στη γκαλερί Iλεάνα Τούντα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά.

Το brunch στο «48 Urban Garden» έχει φυσαλίδες - εικόνα 1

Ελληνικοί αφρώδεις οίνοι, σαμπάνιες και sparkling κοκτέιλ γεμίζουν τα ποτήρια στο Κυριακάτικο Bubble brunch του (πράσινου μέσα κι έξω) «48 Urban Garden», το οποίο συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Σ’ αυτό το περιβάλλον indoors εξοχής που «κρύβεται» στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Iλεάνα Τούντα, με τα δέντρα δίπλα στα τραπέζια και τους ξύλινους πάγκους και την χαρακτηριστική vintage καντίνα σε χρώμα μεταλλικό, από τις 12.30 το μεσημέρι ο καινούργιος σεφ Στέφανος Στεφανίδης μπαίνει σε brunch ρυθμό, φτιάχνοντας Εggs Benedict με crispy προσούτο, scrambled eggs με chorizo και σάλτσα από παλαιωμένο cheddar, μπριος με τοματίνια, καπνιστό ζαμόν, red bell πιπεριές και αυγό βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και Sloppy Joe σάντουιτς με chili con carne, σάλτσα τυριού, iceberg, και σπιτική μαγιονέζα, pancakes και πολλά ακόμη.

Το brunch στο «48 Urban Garden» έχει φυσαλίδες - εικόνα 2

Όσο για τον Σπύρο Δάβιο, ο οποίος υπογράφει τη λίστα των κοκτέιλ, έχει να προτείνει για τα μεσημέρια της Κυριακής Awsome (με prosecco, άρωμα λίτσι και πουρέ φρούτου του πάθους), Sunset love (Παράγκα κυρ Γιάννη sparkling με τροπικά αρώματα και τεντούρα) αλλά και Afrodisia (Αμαλία sparkling Τσέλεπου, βότκα, afrodisia energy drink) για όσους αγαπούν τις αφρώδεις καταστάσεις, καθώς επίσης και δύο κοκτέιλ με βάση τη μπίρα για εκείνους που θα προτιμήσουν τις πιο «lunch» επιλογές του καταλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες

48 Urban Garden

Αρματολών & Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;