
Το Κυριακάτικο Bubble brunch του χαλαρού γευστικού σποτ που κρύβεται στη γκαλερί Iλεάνα Τούντα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά.

Ελληνικοί αφρώδεις οίνοι, σαμπάνιες και sparkling κοκτέιλ γεμίζουν τα ποτήρια στο Κυριακάτικο Bubble brunch του (πράσινου μέσα κι έξω) «48 Urban Garden», το οποίο συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Σ’ αυτό το περιβάλλον indoors εξοχής που «κρύβεται» στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Iλεάνα Τούντα, με τα δέντρα δίπλα στα τραπέζια και τους ξύλινους πάγκους και την χαρακτηριστική vintage καντίνα σε χρώμα μεταλλικό, από τις 12.30 το μεσημέρι ο καινούργιος σεφ Στέφανος Στεφανίδης μπαίνει σε brunch ρυθμό, φτιάχνοντας Εggs Benedict με crispy προσούτο, scrambled eggs με chorizo και σάλτσα από παλαιωμένο cheddar, μπριος με τοματίνια, καπνιστό ζαμόν, red bell πιπεριές και αυγό βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και Sloppy Joe σάντουιτς με chili con carne, σάλτσα τυριού, iceberg, και σπιτική μαγιονέζα, pancakes και πολλά ακόμη.

Όσο για τον Σπύρο Δάβιο, ο οποίος υπογράφει τη λίστα των κοκτέιλ, έχει να προτείνει για τα μεσημέρια της Κυριακής Awsome (με prosecco, άρωμα λίτσι και πουρέ φρούτου του πάθους), Sunset love (Παράγκα κυρ Γιάννη sparkling με τροπικά αρώματα και τεντούρα) αλλά και Afrodisia (Αμαλία sparkling Τσέλεπου, βότκα, afrodisia energy drink) για όσους αγαπούν τις αφρώδεις καταστάσεις, καθώς επίσης και δύο κοκτέιλ με βάση τη μπίρα για εκείνους που θα προτιμήσουν τις πιο «lunch» επιλογές του καταλόγου.