«Tier et tout» με μοντέρνα all-day αύρα

Ένα σύγχρονο, φωτεινό καφέ-μπαρ-εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του σε ένα σημείο με all-day… παράδοση στο Νέο Ψυχικό.

«Tier et tout» με μοντέρνα all-day αύρα

Σε ένα σημείο με all-day… παράδοση δημιούργησε ο Γιάννης Μαλούχος το «Τier et tout»: στο χώρο που βρίσκαμε το παλιό «Deals», το «Patron» και πιο πρόσφατα το «Faro Capo». Ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος που υπογράφει το ντεκόρ του φωτεινού, εξωστρεφούς μπιστρό έχει επιλέξει μάρμαρο και το βελούδο, γκρι και τόνους του κίτρινου/ώχρας, ενώ την κουζίνα έχει αναλάβει ο Δημήτρης Σταμούδης, ο οποίος συνεργαζόταν με τον επιχειρηματία και στο «Bistrot le Mignon» στο Κολωνάκι.

«Tier et tout» με μοντέρνα all-day αύρα - εικόνα 1

Το πρωί ξεκινά με ομελέτες, αβγά ποσέ, croque monsieur και σάντουιτς, με πιάτα όπως μυλοκόπι φρικασέ, χτένια με υφές σελινόριζας και αέρα λεμονιού, σολομός με «ριζότο» κολοκυθάκι και άγριο μάραθο, rib eye με baby πατάτες, άλλά και χοιρινό φιλέτο με τριλογία από ρεβίθια, να αναλαμβάνουν δράση στο βραδινό μενού. Η λίστα κρασιών αριθμεί αρκετές δεκάδες ετικέτες του ελληνικού και του ξένου αμπελώνα και η μπάρα συμπληρώνει με κοκτέιλ της Barphilosophy. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι νόστιμο συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Fuga

H σεφ Yuka Aoyama σε υποδέχεται για 4 βραδιές, με 2 μενού, σε 1 αξέχαστη εμπειρία, στον Κήπο του Μεγάρου.

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.