Σε ένα σημείο με all-day… παράδοση δημιούργησε ο Γιάννης Μαλούχος το «Τier et tout»: στο χώρο που βρίσκαμε το παλιό «Deals», το «Patron» και πιο πρόσφατα το «Faro Capo». Ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος που υπογράφει το ντεκόρ του φωτεινού, εξωστρεφούς μπιστρό έχει επιλέξει μάρμαρο και το βελούδο, γκρι και τόνους του κίτρινου/ώχρας, ενώ την κουζίνα έχει αναλάβει ο Δημήτρης Σταμούδης, ο οποίος συνεργαζόταν με τον επιχειρηματία και στο «Bistrot le Mignon» στο Κολωνάκι.
Το πρωί ξεκινά με ομελέτες, αβγά ποσέ, croque monsieur και σάντουιτς, με πιάτα όπως μυλοκόπι φρικασέ, χτένια με υφές σελινόριζας και αέρα λεμονιού, σολομός με «ριζότο» κολοκυθάκι και άγριο μάραθο, rib eye με baby πατάτες, άλλά και χοιρινό φιλέτο με τριλογία από ρεβίθια, να αναλαμβάνουν δράση στο βραδινό μενού. Η λίστα κρασιών αριθμεί αρκετές δεκάδες ετικέτες του ελληνικού και του ξένου αμπελώνα και η μπάρα συμπληρώνει με κοκτέιλ της Barphilosophy. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.