Την Τετάρτη 4/11 η κουζίνα του εστιατορίου του Χαλανδρίου στροβιλίζεται στο ρυθμό των πορτομπέλο, των πορτσίνι και της τρούφας από την καλωσοριστική σούπα μέχρι και το γλυκό. Στο ειδικό για τη βραδιά μενού του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη, που θα σερβίρεται από τις 8 μ.μ. έως και τα μεσάνυχτα, και το οποίο κοστίζει € 33 το άτομο θα συναντήσετε τα εξής:
Βελουτέ πορτομπέλο, γιαούρτι, πελμένι, θυμάρι
Στρογκανώφ μανιταριών, κρέμα σελινόριζας, κροκάν πανσέτας, αυγό ποσέ
Ριζότο πορτσίνι, λάδι τρούφας, chorizo
Μοσχαράκι γάλακτος ταρτούφο, μαυροδάφνη, πολέντα, πατέ καπνιστής μελιτζάνας, κολοκύθα
Τζαντούγια, ganache λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας, ζελέ βατόμουρο, παγωτό μάνγκο