Μενού μανιταριών στο «Chefi the Restaurant»

Την Τετάρτη 4/11 η κουζίνα του εστιατορίου του Χαλανδρίου στροβιλίζεται στο ρυθμό των πορτομπέλο, των πορτσίνι και της τρούφας.

Μενού μανιταριών στο «Chefi the Restaurant»

Την Τετάρτη 4/11 η κουζίνα του εστιατορίου του Χαλανδρίου στροβιλίζεται στο ρυθμό των πορτομπέλο, των πορτσίνι και της τρούφας από την καλωσοριστική σούπα μέχρι και το γλυκό. Στο ειδικό για τη βραδιά μενού του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη, που θα σερβίρεται από τις 8 μ.μ. έως και τα μεσάνυχτα, και το οποίο κοστίζει € 33 το άτομο θα συναντήσετε τα εξής:

Βελουτέ πορτομπέλο, γιαούρτι, πελμένι, θυμάρι

Στρογκανώφ μανιταριών, κρέμα σελινόριζας, κροκάν πανσέτας, αυγό ποσέ

Ριζότο πορτσίνι, λάδι τρούφας, chorizo

Μοσχαράκι γάλακτος ταρτούφο, μαυροδάφνη, πολέντα, πατέ καπνιστής μελιτζάνας, κολοκύθα

Τζαντούγια, ganache λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας, ζελέ βατόμουρο, παγωτό μάνγκο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.