Μενού μανιταριών στο «Chefi the Restaurant»

Την Τετάρτη 4/11 η κουζίνα του εστιατορίου του Χαλανδρίου στροβιλίζεται στο ρυθμό των πορτομπέλο, των πορτσίνι και της τρούφας.

Μενού μανιταριών στο «Chefi the Restaurant»

Την Τετάρτη 4/11 η κουζίνα του εστιατορίου του Χαλανδρίου στροβιλίζεται στο ρυθμό των πορτομπέλο, των πορτσίνι και της τρούφας από την καλωσοριστική σούπα μέχρι και το γλυκό. Στο ειδικό για τη βραδιά μενού του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη, που θα σερβίρεται από τις 8 μ.μ. έως και τα μεσάνυχτα, και το οποίο κοστίζει € 33 το άτομο θα συναντήσετε τα εξής:

Βελουτέ πορτομπέλο, γιαούρτι, πελμένι, θυμάρι

Στρογκανώφ μανιταριών, κρέμα σελινόριζας, κροκάν πανσέτας, αυγό ποσέ

Ριζότο πορτσίνι, λάδι τρούφας, chorizo

Μοσχαράκι γάλακτος ταρτούφο, μαυροδάφνη, πολέντα, πατέ καπνιστής μελιτζάνας, κολοκύθα

Τζαντούγια, ganache λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας, ζελέ βατόμουρο, παγωτό μάνγκο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/07/2025

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.