Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο γνωστό wine bar στη Γεωργίου Σουρή έχουν αυγά, burgers, hot dogs, pancakes και live μουσικές.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο γνωστό wine bar στη Γεωργίου Σουρή έχουν αυγά, burgers, hot dogs, pancakes και live μουσικές.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του - εικόνα 1

Από την περασμένη Κυριακή το «Βy the Glass» στη Στοά Ράλλη μπήκε επισήμως στο club του… brunch. Ο σεφ Tάσος Αλμπάνης παίζει ταυτόχρονα σε γλυκό και αλμυρό ταμπλό με αυγά Benedict με σπιτική sauce Hollandaise, παραδοσιακά αυγά καγιανά, burgers, croque monsieurs ή croque madames, hot dog με λουκάνικο Sarry, pancakes με σιρόπι σφενδάμου (maple syrup), καρυδόπιτα μέ ή χωρίς παγωτό και πολλά άλλα.

Kαι το «Βy the glass» έχει το brunch του - εικόνα 2

Τα sittings στο wine bar πίσω από τη Ρώσικη Εκκλησία ειδικά για τα μεσημέρια της Κυριακής είναι δύο, 12-3 μ.μ. και 3-6 μ.μ. με τo live, γιατί υπάρχει και live, να ξεκινάει στις 2 μ.μ. –θα το χαρείτε όποιο από τα δύο επιλέξετε. Αυτή την Κυριακή 1/11 εμφανίζεται ο Αδάμ Τσαρούχης σε επιλογές από τον χώρο της jazz και όχι μόνο. Κρατήσεις απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.