Ισπανικές βραδιές στο «Athenaeum Intercontinental»

Το «Cafezoe», το «Bistrot Vienna» και το «Τοbar» από τις 5/10 μπαίνουν σε ισπανικό ρυθμό.

Ισπανικές βραδιές στο «Athenaeum Intercontinental»

Το «Cafezoe», το «Bistrot Vienna» και το «Τοbar» από τις 5/10 μπαίνουν σε ισπανικό ρυθμό.

Ισπανικές βραδιές στο «Athenaeum Intercontinental» - εικόνα 1
Salmorejo

Τρεις διαφορετικές προτάσεις με ισπανικό άρωμα κάνει μέχρι το τέλος του μήνα το ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental», σε συνεργασία με την Ισπανική Πρεσβεία. Την Δευτέρα 5/10 το «Cafezoe» σερβίρει από τις 8.30 έως και τις 11 μ.μ. ένα set menu (€ 35 το άτομο) –το οποίο περιλαμβάνει ανδαλουσιανό salmorejo (κρύα σούπα ντομάτας) με mojama (παστός τόνος) και ψωμί σύκου, κόκορα μπρεζέ με σάλτσα pepitoria, τρούφα και σαφράν, μπακαλιάρο μαγειρεμένο σε κενό αέρος με πουρέ φασολιών, σπανάκι και καπνιστό χοιρινό, και ιβηρικό χοιρινό μαριναρισμένο σε σάλτσα mojo picón (κουλί πιπεριάς) με πατάτα, και κλείνει με ρυζόγαλο από τις Αστούριες.

Από την Τρίτη 6/10 και μέχρι τις 30/10 στο «Βistrot Vienna» (6 μ.μ.- 12 μεσ.) τα ιδία πιάτα επιστρέφουν a la carte, ενώ στο «Tobar» (8.30 μ.μ.- 12 μεσ.) θα συναντήσετε επιλεγμένα ισπανικά κρασιά και τάπας (ένα ποτήρι κρασί και δύο tapas της επιλογής σας κοστίζουν € 8).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.