Ισπανικές βραδιές στο «Athenaeum Intercontinental»

Το «Cafezoe», το «Bistrot Vienna» και το «Τοbar» από τις 5/10 μπαίνουν σε ισπανικό ρυθμό.

Ισπανικές βραδιές στο «Athenaeum Intercontinental»

Το «Cafezoe», το «Bistrot Vienna» και το «Τοbar» από τις 5/10 μπαίνουν σε ισπανικό ρυθμό.

Ισπανικές βραδιές στο «Athenaeum Intercontinental» - εικόνα 1
Salmorejo

Τρεις διαφορετικές προτάσεις με ισπανικό άρωμα κάνει μέχρι το τέλος του μήνα το ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental», σε συνεργασία με την Ισπανική Πρεσβεία. Την Δευτέρα 5/10 το «Cafezoe» σερβίρει από τις 8.30 έως και τις 11 μ.μ. ένα set menu (€ 35 το άτομο) –το οποίο περιλαμβάνει ανδαλουσιανό salmorejo (κρύα σούπα ντομάτας) με mojama (παστός τόνος) και ψωμί σύκου, κόκορα μπρεζέ με σάλτσα pepitoria, τρούφα και σαφράν, μπακαλιάρο μαγειρεμένο σε κενό αέρος με πουρέ φασολιών, σπανάκι και καπνιστό χοιρινό, και ιβηρικό χοιρινό μαριναρισμένο σε σάλτσα mojo picón (κουλί πιπεριάς) με πατάτα, και κλείνει με ρυζόγαλο από τις Αστούριες.

Από την Τρίτη 6/10 και μέχρι τις 30/10 στο «Βistrot Vienna» (6 μ.μ.- 12 μεσ.) τα ιδία πιάτα επιστρέφουν a la carte, ενώ στο «Tobar» (8.30 μ.μ.- 12 μεσ.) θα συναντήσετε επιλεγμένα ισπανικά κρασιά και τάπας (ένα ποτήρι κρασί και δύο tapas της επιλογής σας κοστίζουν € 8).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.