Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

Δύο τα live αυτή την εβδομάδα για το εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς: οι Hasta Banana εμφανίζονται την Παρασκευή 25/9 και οι Xenia & Plastelini το Σάββατο 26/9.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

Δύο τα live αυτή την εβδομάδα για το εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς: οι Hasta Banana εμφανίζονται την Παρασκευή 25/9 και οι Xenia & Plastelini το Σάββατο 26/9.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club» - εικόνα 1
Η σάλα με την όμορφη λευκή ξύλινη στέγη

Το περίφημο για τα σιτέματα, τα ψησίματα και γενικότερα για την υψηλή κρεατική του «Τηλέμαχος Barbeque Club» της Κάτω Κηφισιάς για άλλη μια Παρασκευή σιγοψήνει και κεφάτη διάθεση με funk, swing και jazz μουσικές. Αναλόγως των γυρισμάτων του καιρού, τους Hasta Banana –ο Κάρολος Κακαράς (κιθάρα, ηλεκτρονικά, τραγούδι), ο Βασίλης Σαλτίκης (σαξόφωνο), ο Χάρης Αθανασόπουλος (σαξόφωνο) και ο Στέλιος Ζαχαρίου (congas, ηλεκτρονικά κρουστά, φωνητικά)– θα τους δείτε στις 25/9 είτε κάτω από τα δέντρα της αυλής του εστιατορίου της Κάτω Κηφισιάς είτε στη φιλόξενη σάλα του εστιατορίου.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club» - εικόνα 2
H Ξένια Γαργάλη

Όσο για την επομένη, το Σαββατο 26/9 το πρόγραμμα έχει Xenia & Plastelini –Ξένια Γαργάλη (φωνή), Περικλή Μπισκίνη (πλήκτρα), Αδάμ Δόγκα (κλαρινέτο και σαξόφωνο) και Κώστα Πατσιώτη (κόντρα μπάσο)– κι είναι άκρως κοσμοπολίτικο: από χαριτωμένα βαλσάκια περνάει σε παθιασμένα αργεντίνικα tango, ξεσηκωτικές samba, blues και foxtrot, ο Χιώτης συναντά τη Βillie Holiday, η Ζaz τον Σουγιούλ και η Αρλέτα τον Elvis, χωρίς να λείπουν τα ολόφρεσκα ακυκλοφόρητα δικά τους τραγούδια αλλα και τραγούδια απο τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Πλαστελίνη».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.