Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

Δύο τα live αυτή την εβδομάδα για το εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς: οι Hasta Banana εμφανίζονται την Παρασκευή 25/9 και οι Xenia & Plastelini το Σάββατο 26/9.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

Δύο τα live αυτή την εβδομάδα για το εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς: οι Hasta Banana εμφανίζονται την Παρασκευή 25/9 και οι Xenia & Plastelini το Σάββατο 26/9.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club» - εικόνα 1
Η σάλα με την όμορφη λευκή ξύλινη στέγη

Το περίφημο για τα σιτέματα, τα ψησίματα και γενικότερα για την υψηλή κρεατική του «Τηλέμαχος Barbeque Club» της Κάτω Κηφισιάς για άλλη μια Παρασκευή σιγοψήνει και κεφάτη διάθεση με funk, swing και jazz μουσικές. Αναλόγως των γυρισμάτων του καιρού, τους Hasta Banana –ο Κάρολος Κακαράς (κιθάρα, ηλεκτρονικά, τραγούδι), ο Βασίλης Σαλτίκης (σαξόφωνο), ο Χάρης Αθανασόπουλος (σαξόφωνο) και ο Στέλιος Ζαχαρίου (congas, ηλεκτρονικά κρουστά, φωνητικά)– θα τους δείτε στις 25/9 είτε κάτω από τα δέντρα της αυλής του εστιατορίου της Κάτω Κηφισιάς είτε στη φιλόξενη σάλα του εστιατορίου.

Hasta Banana και Xenia & Plastelini στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club» - εικόνα 2
H Ξένια Γαργάλη

Όσο για την επομένη, το Σαββατο 26/9 το πρόγραμμα έχει Xenia & Plastelini –Ξένια Γαργάλη (φωνή), Περικλή Μπισκίνη (πλήκτρα), Αδάμ Δόγκα (κλαρινέτο και σαξόφωνο) και Κώστα Πατσιώτη (κόντρα μπάσο)– κι είναι άκρως κοσμοπολίτικο: από χαριτωμένα βαλσάκια περνάει σε παθιασμένα αργεντίνικα tango, ξεσηκωτικές samba, blues και foxtrot, ο Χιώτης συναντά τη Βillie Holiday, η Ζaz τον Σουγιούλ και η Αρλέτα τον Elvis, χωρίς να λείπουν τα ολόφρεσκα ακυκλοφόρητα δικά τους τραγούδια αλλα και τραγούδια απο τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Πλαστελίνη».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.