Με ένα χώρο αφιερωμένο στο κρέας επιστρέφει στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ο Άρης Χατζόπουλος, του επί χρόνια ταυτισμένου με το fun «El Pecado» στου Ψυρρή. Στο νέο του αυτό εγχείρημα, τη «Grilleria», που στεγάζεται στο πρώην «Μetzelo’s» στη Γλυφάδα, συνεργάζεται με τον γνωστό αρχιτέκτονα και διακοσμητή Σπύρο Σούλη, ο οποίος έχει αναλάβει και το ντεκόρ, σεφ είναι ο Κώστας Τερζούδης (βλ. παλιότερα «Mezzo Mezzo», «Αkanθus», «Villa Mercedes» κ.ά.), ενώ οι προτάσεις της κουζίνας ανοίγουν μια μεγάλη βεντάλια που «πιάνει» όλα τα κρεατοφαγικά βαλάντια: από ιδιαίτερα σουβλάκια «ξιφασκίας» και ψητό συκώτι μέχρι rib eye ή το high end του κρέατος που ακούει στο όνομα Kobe beef. Η «Grilleria» ανοίγει επίσημα τη Δευτέρα 21/9 και, guess what, έχει κι έναν πολύ όμορφο πίσω κήπο, το μπαρ του οποίου έχει για... σκεπή μια πορτοκαλιά και μια λεμονιά.
«Grilleria»: Γκριλ με στιλ
Με ένα χώρο αφιερωμένο στο κρέας επιστρέφει στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ο Άρης Χατζόπουλος του επί χρόνια ταυτισμένου με το fun «El Pecado» στου Ψυρρή.