«Grilleria»: Γκριλ με στιλ

Με ένα χώρο αφιερωμένο στο κρέας επιστρέφει στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ο Άρης Χατζόπουλος του επί χρόνια ταυτισμένου με το fun «El Pecado» στου Ψυρρή.

«Grilleria»: Γκριλ με στιλ

Με ένα χώρο αφιερωμένο στο κρέας επιστρέφει στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ο Άρης Χατζόπουλος, του επί χρόνια ταυτισμένου με το fun «El Pecado» στου Ψυρρή. Στο νέο του αυτό εγχείρημα, τη «Grilleria», που στεγάζεται στο πρώην «Μetzelo’s» στη Γλυφάδα, συνεργάζεται με τον γνωστό αρχιτέκτονα και διακοσμητή Σπύρο Σούλη, ο οποίος έχει αναλάβει και το ντεκόρ, σεφ είναι ο Κώστας Τερζούδης (βλ. παλιότερα «Mezzo Mezzo», «Αkanθus», «Villa Mercedes» κ.ά.), ενώ οι προτάσεις της κουζίνας ανοίγουν μια μεγάλη βεντάλια που «πιάνει» όλα τα κρεατοφαγικά βαλάντια: από ιδιαίτερα σουβλάκια «ξιφασκίας» και ψητό συκώτι μέχρι rib eye ή το high end του κρέατος που ακούει στο όνομα Kobe beef. Η «Grilleria» ανοίγει επίσημα τη Δευτέρα 21/9 και, guess what, έχει κι έναν πολύ όμορφο πίσω κήπο, το μπαρ του οποίου έχει για... σκεπή μια πορτοκαλιά και μια λεμονιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.