«Grilleria»: Γκριλ με στιλ

Με ένα χώρο αφιερωμένο στο κρέας επιστρέφει στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ο Άρης Χατζόπουλος του επί χρόνια ταυτισμένου με το fun «El Pecado» στου Ψυρρή.

«Grilleria»: Γκριλ με στιλ

Με ένα χώρο αφιερωμένο στο κρέας επιστρέφει στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ο Άρης Χατζόπουλος, του επί χρόνια ταυτισμένου με το fun «El Pecado» στου Ψυρρή. Στο νέο του αυτό εγχείρημα, τη «Grilleria», που στεγάζεται στο πρώην «Μetzelo’s» στη Γλυφάδα, συνεργάζεται με τον γνωστό αρχιτέκτονα και διακοσμητή Σπύρο Σούλη, ο οποίος έχει αναλάβει και το ντεκόρ, σεφ είναι ο Κώστας Τερζούδης (βλ. παλιότερα «Mezzo Mezzo», «Αkanθus», «Villa Mercedes» κ.ά.), ενώ οι προτάσεις της κουζίνας ανοίγουν μια μεγάλη βεντάλια που «πιάνει» όλα τα κρεατοφαγικά βαλάντια: από ιδιαίτερα σουβλάκια «ξιφασκίας» και ψητό συκώτι μέχρι rib eye ή το high end του κρέατος που ακούει στο όνομα Kobe beef. Η «Grilleria» ανοίγει επίσημα τη Δευτέρα 21/9 και, guess what, έχει κι έναν πολύ όμορφο πίσω κήπο, το μπαρ του οποίου έχει για... σκεπή μια πορτοκαλιά και μια λεμονιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

08/07/2025

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.