«Grilleria»: Γκριλ με στιλ

Με ένα χώρο αφιερωμένο στο κρέας επιστρέφει στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ο Άρης Χατζόπουλος του επί χρόνια ταυτισμένου με το fun «El Pecado» στου Ψυρρή.

«Grilleria»: Γκριλ με στιλ

Με ένα χώρο αφιερωμένο στο κρέας επιστρέφει στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ο Άρης Χατζόπουλος, του επί χρόνια ταυτισμένου με το fun «El Pecado» στου Ψυρρή. Στο νέο του αυτό εγχείρημα, τη «Grilleria», που στεγάζεται στο πρώην «Μetzelo’s» στη Γλυφάδα, συνεργάζεται με τον γνωστό αρχιτέκτονα και διακοσμητή Σπύρο Σούλη, ο οποίος έχει αναλάβει και το ντεκόρ, σεφ είναι ο Κώστας Τερζούδης (βλ. παλιότερα «Mezzo Mezzo», «Αkanθus», «Villa Mercedes» κ.ά.), ενώ οι προτάσεις της κουζίνας ανοίγουν μια μεγάλη βεντάλια που «πιάνει» όλα τα κρεατοφαγικά βαλάντια: από ιδιαίτερα σουβλάκια «ξιφασκίας» και ψητό συκώτι μέχρι rib eye ή το high end του κρέατος που ακούει στο όνομα Kobe beef. Η «Grilleria» ανοίγει επίσημα τη Δευτέρα 21/9 και, guess what, έχει κι έναν πολύ όμορφο πίσω κήπο, το μπαρ του οποίου έχει για... σκεπή μια πορτοκαλιά και μια λεμονιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.