Παγωτά Παπασπύρου: Γεύσεις από τα παλιά

Επτά ολόκληρες δεκαετίες τα ζαχαροπλαστεία Παπασπύρου παράγουν δροσιστικά, πεντανόστιμα παγωτά με φρέσκο γάλα και αβγά, ακολουθώντας παραδοσιακές, δοκιμασμένες συνταγές.

Παγωτά Παπασπύρου: Γεύσεις από τα παλιά

Επτά ολόκληρες δεκαετίες τα ζαχαροπλαστεία Παπασπύρου παράγουν δροσιστικά, πεντανόστιμα παγωτά με φρέσκο γάλα και αβγά, ακολουθώντας παραδοσιακές, δοκιμασμένες συνταγές. Οι κλασικές γεύσεις καϊμάκι, κρέμα, σοκολάτα, παρφέ κρέμα και σοκολάτα κονταροχτυπιούνται με το παγωτό τιραμισού, γκοφρέτα ή μπισκότο και νικητής είναι η απόλαυση! Μέσα στις ζέστες του καλοκαιριού δροσιστείτε με παγωμένο σορμπέ μάνγκο, που λιώνει στο στόμα και αναδεικνύει τις αρετές του φρέσκου φρούτου. Σορμπέ φράουλας σαν να δαγκώνεις ολόφρεσκες φράουλες και σορμπέ μπίτερ σοκολάτας, με βαθιά πικρή επίγευση που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ!

Εκτός όμως από παγωτά, εδώ απολαμβάνουμε παραδοσιακό γιαούρτι, ρυζόγαλο και κρέμα με κανέλα «σαν της μαμάς». Μόνο που εδώ τα φτιάχνει ο Φίλιππος Παπασπύρου, υπεύθυνος παραγωγής, chef, απόφοιτος της Le Gordon Bleu κι εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς των ιδιοκτητών. Ό,τι πωλείται και στα τρία καταστήματα της αλυσίδας φτιάχνεται στα εργαστήριά τους. Ψαγμένες ζύμες ψωμιών, σφολιατοειδή, αφράτα και τραγανά, που μοσχοβολούν αγνό βούτυρο, ημερήσιες επιλογές σπιτικών φαγητών, μελωμένες τάρτες με φρέσκα φρούτα, lemon pies, σιροπιαστά γεμάτα φρεσκοκαβουρντισμένους ξηρούς καρπούς. Μια ζαχαροπλαστική υψηλού επιπέδου, που βασίζεται στις άριστες πρώτες ύλες, στην τέχνη, στο μεράκι και στην πείρα 70 χρόνων.

Τατοΐου 100 & Κολοκοτρώνη 29, Κηφισιά, 2106204836 / Αγίας Παρασκευής 115, Χαλάνδρι, 2106842278 / Αγ. Τριάδος & Ν. Ζίχνης 15, Αχαρναί, 2102409235 www.papaspirou.gr,

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο μενού που μπορείς να φας εν πλω στις ελληνικές θάλασσες

Νέες καλοκαιρινές γεύσεις, βασισμένες στην εποχικότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες αποκλειστικά στα εστιατόρια των πλοίων Festos Palace και Knossos Palace της Minoan Lines.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/08/2025

Sani Gourmet 2025: Πώς ο #1 σεφ της Ασίας ρόκαρε τη Χαλκιδική

Το πρόγραμμα ήταν σαφές: το δείπνο θα ξεκινούσε στις 8 και θα μετρούσε 15 πιάτα από το μενού του εστιατορίου "Gaggan", στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Όμως, ο αιρετικός Gaggan Anand, σεφ του #1 εστιατορίου της Ασίας, δεν κινείται βάση προγράμματος: δύο ώρες πριν το σέρβις, μπήκε στην κουζίνα και άλλαξε τα πάντα, υπογράφοντας μια γευστική εμπειρία που ταρακούνησε το Sani Gourmet 2025 σε punk rock ρυθμούς.

Στο Μικρολίμανο, για ένα (σχεδόν) αιωνόβιο εστιατόριο ψαριού

Με ιστορία που κρατά περίπου 100 χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς για αυθεντική ψαροφαγία με φόντο τη θάλασσα.

Καπάδικο

Ο Μιχάλης Μάρθας βάζει την Κάλυμνο στη γαστρονομική σκακιέρα της χώρας, υπογράφοντας ένα εστιατόριο – φόρο τιμής στη γαστρονομική παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του, αλλά και φάρο της δικής του δημιουργικής προσέγγισης στη σύγχρονη θαλασσοφαγία.

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη συναντάς ένα τα κορυφαία ψαρομάγαζα της Αθήνας

Με τοπ πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το εν λόγω σημείο έχει εξελιχθεί σε μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) προτάσεις, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.

Για κρασιά στην κρυφή αυλή του κέντρου

Το (περίπου) speakeasy σποτ μια ανάσα από το Σύνταγμα ενδείκνυται για κάθε θερινή περίσταση, από ένα after-work κρασί και σαν ανάπαυλα μετά τα ψώνια έως μια πλήρη έξοδο για οίνο και φαγητό.

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.