
Επτά ολόκληρες δεκαετίες τα ζαχαροπλαστεία Παπασπύρου παράγουν δροσιστικά, πεντανόστιμα παγωτά με φρέσκο γάλα και αβγά, ακολουθώντας παραδοσιακές, δοκιμασμένες συνταγές. Οι κλασικές γεύσεις καϊμάκι, κρέμα, σοκολάτα, παρφέ κρέμα και σοκολάτα κονταροχτυπιούνται με το παγωτό τιραμισού, γκοφρέτα ή μπισκότο και νικητής είναι η απόλαυση! Μέσα στις ζέστες του καλοκαιριού δροσιστείτε με παγωμένο σορμπέ μάνγκο, που λιώνει στο στόμα και αναδεικνύει τις αρετές του φρέσκου φρούτου. Σορμπέ φράουλας σαν να δαγκώνεις ολόφρεσκες φράουλες και σορμπέ μπίτερ σοκολάτας, με βαθιά πικρή επίγευση που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ!
Εκτός όμως από παγωτά, εδώ απολαμβάνουμε παραδοσιακό γιαούρτι, ρυζόγαλο και κρέμα με κανέλα «σαν της μαμάς». Μόνο που εδώ τα φτιάχνει ο Φίλιππος Παπασπύρου, υπεύθυνος παραγωγής, chef, απόφοιτος της Le Gordon Bleu κι εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς των ιδιοκτητών. Ό,τι πωλείται και στα τρία καταστήματα της αλυσίδας φτιάχνεται στα εργαστήριά τους. Ψαγμένες ζύμες ψωμιών, σφολιατοειδή, αφράτα και τραγανά, που μοσχοβολούν αγνό βούτυρο, ημερήσιες επιλογές σπιτικών φαγητών, μελωμένες τάρτες με φρέσκα φρούτα, lemon pies, σιροπιαστά γεμάτα φρεσκοκαβουρντισμένους ξηρούς καρπούς. Μια ζαχαροπλαστική υψηλού επιπέδου, που βασίζεται στις άριστες πρώτες ύλες, στην τέχνη, στο μεράκι και στην πείρα 70 χρόνων.
Τατοΐου 100 & Κολοκοτρώνη 29, Κηφισιά, 2106204836 / Αγίας Παρασκευής 115, Χαλάνδρι, 2106842278 / Αγ. Τριάδος & Ν. Ζίχνης 15, Αχαρναί, 2102409235 www.papaspirou.gr,