Νέος σεφ στο «Μalvazia»

O Σταμάτης Τσίλιας κρατάει φέτος το τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου στο Ρουφ. Η ρότα, μοντέρνα ελληνική.

Νέος σεφ στο «Μalvazia»

Δεκατρία χρόνια ατμοσφαιρικά και μουσικόφιλα έχει κλείσει το «Μalvazia» στο Ρουφ που για ένα ακόμη καλοκαίρι αποχωρίζεται την γυάλινη οροφή του και γίνεται αυλή. Ο Σταμάτης Τσίλιας κρατάει φέτος το τιμόνι της κουζίνας, που παραμένει μοντέρνα ελληνική, πλέον όμως έχει το δικό του στιλ.

Νέος σεφ στο «Μalvazia» - εικόνα 1

Ανάμεσα στις προτάσεις του θα συναντήσετε κρασοτύρι από την Κω σε φύλλο κρούστας με γλυκό βύσσινο, τη δική του εκδοχή κρεατόπιτας με τραγανό φύλο και «μαγειρευτή» γέμιση», φιλέτο τόνου καπνιστό με σταμναγκάθι, λαδολέμονο δυόσμου και παντζαροσαλάτα με αμύγδαλο κ.α. ενώ μπορείτε κάλλιστα να διαλέξετε το μενού για δύο (με € 23 το άτομο) το οποίο περιλαμβάνει welcome drink, ορεκτικό, σαλάτα, δυο κυρίως πιάτα και γλυκό, όλα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο.

Περισσότερες πληροφορίες

Malvazia

Αγαθημέρου 1, Ρουφ
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sunday Table του The Dolli's Rooftop Restaurant επιστρέφει

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/11/2025

Αυτό το καλτσόνε είναι λόγος για να ανηφορίσεις ως τα Βριλήσσια

Ένα στιλάτο στέκι σε περιμένει στο outsider των ΒΠ, για ποιοτικές παρασκευές με ζύμη και ιταλική νοστιμιά.

Thanksgiving και Beaujolais Nouveau στο La Suite Lounge Rooftop

Ζήστε τη μεγαλύτερη γιορτή του γαλλικού κρασιού και το Thanksgiving με θέα την Ακρόπολη.

'Φλάρος': Ένας ελεβέ καφενές έρχεται στο Παγκράτι

Ο σεφ Στράτος Βλασσόπουλος ετοιμάζει ένα διαφορετικό καφενείο στην οδό Δαμάρεως.

Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα

Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.

Η μικρή -και νόστιμη- Σικελία του Παλαιού Φαλήρου

Σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο με αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας, δοκιμάζεις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ από τον σεφ Λευτέρη Ρούτση.

Το πιάτο της εβδομάδας: Το κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι στο 'Travolta'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.