Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga»

Φαγητό και κοκτέιλ –φέτος με την υπογραφή του Θάνου Προυναρού– στο πράσινο, στη σκιά του Μεγάρου Μουσικής.

Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga»

Φαγητό και κοκτέιλ –φέτος με την υπογραφή του Θάνου Προυναρού– στο πράσινο, στη σκιά του Μεγάρου Μουσικής.

Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga» - εικόνα 1

Το εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής βγήκε για άλλη μια χρονιά σ’ αυτόν τον πραγματικά φοβερό, γεμάτο δέντρα, λουλούδια και μυριστικά κήπο, παρέα με τις γευστικές προτάσεις του Θάνου Κουλτούκη –burgers, σαλάτες, ριζότι, ζυμαρικά κ.ά.–, ενώ την μπάρα ανέλαβε να ανανεώσει ο πολύ καλός Θάνος Προυναρούς (βλ. «Baba au rum»), παίζοντας στις «συνθέσεις» του ανάμεσα σε αγαπημένα classics και πιο μοντέρνα twists. Μπορείτε να δώσετε ραντεβού στο «Fuga Garden» και για ένα early drink με λουλουδάτους τόνους και δροσιά, μια που το μπαρ ανοίγει καθημερινά από τις 6 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Fuga

Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.