«Δαμιανός» και Παριανός

Έχοντας κλείσει τέσσερις δεκαετίες στην παραλία του Αμπελά στην Πάρο, ήρθε και στην Αθήνα.

«Δαμιανός» και Παριανός

Έχοντας κλείσει τέσσερις δεκαετίες στην παραλία του Αμπελά στην Πάρο, ο «Δαμιανός» ήρθε και στην Αθήνα. Έπιασε πόστο στεριανό αυτήν τη φορά, στη χαλανδριώτικη μονοκατοικία με το χαρακτηριστικά όμορφο κήπο που στέγαζε παλιότερα το «Patio» και το «Robin’s Hood». Κόκκινα χρώματα, ξανθό ξύλο και θαλασσινοί πίνακες κυριαρχούν στη σάλα, ενώ η κουζίνα βγάζει παριανή ρεβιθάδα φτιαγμένη στο τσουκάλι, χταπόδι μελωμένο, γιουβαρλάκια σφυρίδας, παριανή γούνα, θαλασσινές μακαρονάδες και φρέσκο ψάρι. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι νόστιμο συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Fuga

H σεφ Yuka Aoyama σε υποδέχεται για 4 βραδιές, με 2 μενού, σε 1 αξέχαστη εμπειρία, στον Κήπο του Μεγάρου.

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.