Και σμέρνα στα «Τhe Sushi bar»

Με ένα έξτρα χειμωνιάτικο μενουδάκι 12 πιάτων εμπλούτισε τον κατάλογό του το «Τhe Sushi Bar» για το χειμώνα.

Και σμέρνα στα «Τhe Sushi bar»

Με ένα έξτρα χειμωνιάτικο μενουδάκι 12 πιάτων εμπλούτισε τον κατάλογό του το «Τhe Sushi Bar» για το χειμώνα. Τα φύκια wakame και hijiki συνδυάζονται με δημοφιλείς πρώτες ύλες όπως το ginger, τα φασόλια σόγιας, ο τόνος, αλλά και ψάρια που σπάνια τα συναντάμε σε τραπέζια εστιατορίων, όπως η σμέρνα, και δίνουν πιάτα όπως ο «καψαλισμένος τόνος με σουσάμι με γεύση wasabi και μεσογειακή σάλτσα» (Spicy Mediteranian Maguro) ή «μαρινάτη σμέρνα με ρύζι ατμού και αποξηραμένα φύκια wakame» (Anago Kavayki). Οι γευστικές παραλλαγές στα κλασικά πιάτα αλλά και οι νέοι πρωτότυποι συνδυασμοί μας περιμένουν και στα τρία «Τhe Sushi Bar», μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/10/2025

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.