Business lunch: εστιατόρια για… καλά ντιλ

Οι ηλεκτρονικοί οδηγοί του «α» προτάσεις για το πού να φάτε και να πιείτε μετά τη δουλειά είχαν. Τώρα εμπλουτίζονται και με προτάσεις φαγητό και… business –ναι, τα επαγγελματικά σας γεύματα εννοούμε.

Business lunch: εστιατόρια για… καλά ντιλ

Οι ηλεκτρονικοί οδηγοί του «α» προτάσεις για το πού να φάτε και να πιείτε μετά τη δουλειά είχαν. Τώρα εμπλουτίζονται και με προτάσεις φαγητό και… business –ναι, τα επαγγελματικά σας γεύματα εννοούμε.

Business lunch: εστιατόρια για… καλά ντιλ - εικόνα 1

Δεν ξέρουμε αν όταν ακούτε business lunch σας έρχεται στο μυαλό κάτι σαν τα επαγγελματικά meetings των Μad Men. Εμείς -Αθήνα είναι, δεν είναι Νέα Υόρκη- έχουμε κάτι με λιγότερο ουίσκι να προτείνουμε για εσάς και τους συνεργάτες σας. Κι έτσι εμπλουτίζουμε τους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α» με μια νέα κατηγορία με εστιατόρια ή/και ταβέρνες που μπορούν να φιλοξενήσουν γεύματα εργασίας, στο κέντρο, στα βόρεια και στα νότια της πόλης. Δείτε την πλήρη λίστα με τις προτάσεις κλικάροντας εδώ και ρίξτε στο τραπέζι χαρτοφύλακες και tablets, κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, κλασικά και δημιουργικά πιάτα, μαγειρευτά, μεζέδες πάσης φύσεως, εξωστρεφή διάθεση (εκτός γραφείου είναι διαφορετικό το κλίμα) και μια έξτρα δόση παραγωγικότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/07/2025

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.