«Κλίμα-Κλήμα»: Επόμενη οινική στάση η οινοποιία Τσάνταλη

Η κουζίνα στο wine-resto των Βριλισσίων ταιριάζει τρία κρασιά κι ένα τσίπουρο του οινοποιείου με τέσσερα πιάτα στο επόμενό της γευστικό ταξίδι στις 5/11.

«Κλίμα-Κλήμα»: Επόμενη οινική στάση η οινοποιία Τσάνταλη

Η κουζίνα στο wine-resto των Βριλισσίων ταιριάζει τρία κρασιά κι ένα τσίπουρο του οινοποιείου με τέσσερα πιάτα στο επόμενό της γευστικό ταξίδι στις 5/11.

«Κλίμα-Κλήμα»: Επόμενη οινική στάση η οινοποιία Τσάνταλη - εικόνα 1

Τετ α τετ με ένα οινοποιείο με μακρόχρονη πορεία που σήμερα, στα χέρια της τέταρτης γενιάς της ίδιας οικογένειας, δραστηριοποιείται σε 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαλέγει το «Κλίμα-Κλήμα» για την επόμενη οινο-γευστική του βραδιά την Τετάρτη 5/11. Λευκό Μετόχι Χ (2013) με μελιτζανοσαλάτα με σος από αυγοτάραχο Τρικαλινού, ερυθρό Klima-Klima (Cabernet Sauvignon) του 2008 με προσούτο Ευρυταννίας Στρεμμένου με καραμελωμένα κυδώνια και ξύδι από ρόδι και ερυθρή Κορμιλίτσα (2010) με μοσχαράκι μπουργκινιόν στο μενού, που κλείνει με πολίτικο χαλβά και αγιορείτικο τσίπουρο Άβατον. Το κόστος συμμετοχής είναι € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι νόστιμο συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Fuga

H σεφ Yuka Aoyama σε υποδέχεται για 4 βραδιές, με 2 μενού, σε 1 αξέχαστη εμπειρία, στον Κήπο του Μεγάρου.

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.