
Η κουζίνα στο wine-resto των Βριλισσίων ταιριάζει τρία κρασιά κι ένα τσίπουρο του οινοποιείου με τέσσερα πιάτα στο επόμενό της γευστικό ταξίδι στις 5/11.

Τετ α τετ με ένα οινοποιείο με μακρόχρονη πορεία που σήμερα, στα χέρια της τέταρτης γενιάς της ίδιας οικογένειας, δραστηριοποιείται σε 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαλέγει το «Κλίμα-Κλήμα» για την επόμενη οινο-γευστική του βραδιά την Τετάρτη 5/11. Λευκό Μετόχι Χ (2013) με μελιτζανοσαλάτα με σος από αυγοτάραχο Τρικαλινού, ερυθρό Klima-Klima (Cabernet Sauvignon) του 2008 με προσούτο Ευρυταννίας Στρεμμένου με καραμελωμένα κυδώνια και ξύδι από ρόδι και ερυθρή Κορμιλίτσα (2010) με μοσχαράκι μπουργκινιόν στο μενού, που κλείνει με πολίτικο χαλβά και αγιορείτικο τσίπουρο Άβατον. Το κόστος συμμετοχής είναι € 30 το άτομο.