«Circus» είναι, ταξιδεύει

Από τη Ναυαρίνου μέχρι το Λονδίνο ή μέχρι την πόλη του Μεξικού ένα πιάτο δρόμος.

«Circus» είναι, ταξιδεύει

Από τη Ναυαρίνου μέχρι το Λονδίνο ή μέχρι την πόλη του Μεξικού ένα πιάτο δρόμος.

«Circus» είναι, ταξιδεύει - εικόνα 1

Μultiethnic στροφή για το δημοφιλές all day στέκι της Ναυαρίνου στις παρυφές των Εξαρχείων: η νέα ανοιχτή κουζίνα του «Circus» κάνει τακτικά γευστικά δρομολόγια. Ανοίγοντας το μενού, θα βρεις μεξικάνικες φωλιές τορτίγιας, λονδρέζικα fish ’n’ chips με σος ταρτάρ, φαλάφελ με σάλτσα ντομάτας-κόλιαντρου, πουρέ μελιτζάνας και σος ταχίνι, αμερικάνικα burgers, burritos, παέγια και ταλιατέλες με χοιρινό στρογκανόφ, έτσι για ένα καθημερινό τριπάκι ανά τον πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2025

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.