«Circus» είναι, ταξιδεύει

Από τη Ναυαρίνου μέχρι το Λονδίνο ή μέχρι την πόλη του Μεξικού ένα πιάτο δρόμος.

«Circus» είναι, ταξιδεύει

Από τη Ναυαρίνου μέχρι το Λονδίνο ή μέχρι την πόλη του Μεξικού ένα πιάτο δρόμος.

«Circus» είναι, ταξιδεύει - εικόνα 1

Μultiethnic στροφή για το δημοφιλές all day στέκι της Ναυαρίνου στις παρυφές των Εξαρχείων: η νέα ανοιχτή κουζίνα του «Circus» κάνει τακτικά γευστικά δρομολόγια. Ανοίγοντας το μενού, θα βρεις μεξικάνικες φωλιές τορτίγιας, λονδρέζικα fish ’n’ chips με σος ταρτάρ, φαλάφελ με σάλτσα ντομάτας-κόλιαντρου, πουρέ μελιτζάνας και σος ταχίνι, αμερικάνικα burgers, burritos, παέγια και ταλιατέλες με χοιρινό στρογκανόφ, έτσι για ένα καθημερινό τριπάκι ανά τον πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, θα δοκιμάσεις ρουστίκ και στιλάτη κουζίνα

Εδώ και μισό αιώνα, αυτή η ταβέρνα στους Θρακομακεδόνες κουμπώνει το κλασικό με το μοντέρνο σε ένα μαγαζί με βαθιά ρουστικάνικη καρδιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
26/11/2025

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.