«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του

Μόλις απέκτησε το πρώτο του wine bar. Θα το συναντήσετε στη συμβολή Περικλέους και Κεραμεικού, κοντά στο δημαρχείο.

«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του

Μόλις απέκτησε το πρώτο του wine bar. Θα το συναντήσετε στη συμβολή Περικλέους και Κεραμεικού, κοντά στο δημαρχείο.

«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του - εικόνα 1

Το κέντρο μπορεί να υπερηφανεύεται για το πρώτο boom, αλλά γρήγορα τα wine bars έπιασαν κι άλλα πόστα: Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, Κηφισιά… Απ’ ό,τι φαίνεται ο οινικός «ιός» χτύπησε και τον Χολαργό, που εδώ και λίγες μέρες έχει το πρώτο του wine bar ονόματι «Floyd» κοντά στο δημαρχείο. Το περιβάλλον συνδυάζει σύγχρονα και κλασικά στοιχεία, η λίστα αριθμεί περί τις 50 ετικέτες κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, 12 από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι και το μενού διεθνείς γεύσεις – από spring rolls μέχρι burger ή κοτόπουλο tandoori. Ξεκινάει από το πρωί με καφέ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.