Juicy Grill

Λίγα τα τραπέζια, τελείως λιτός ο χώρος στο Χολαργό, αλλά το burger, σε τραγανό bagel, έχει αυτό το κάτι.  

Juicy Grill

Λίγα τα τραπέζια, τελείως λιτός ο χώρος στο Χολαργό, αλλά το burger, σε τραγανό bagel, έχει αυτό το κάτι.

Juicy Grill - εικόνα 1

Είναι πολύ απλό, λιλιπούτειο και «κρυμμένο» στον Χολαργό. Κι όμως, οι επιδόσεις του στα burgers κυκλοφορούν ήδη από στόμα σε στόμα και μπορεί, σε ώρα αιχμής, να πετύχεις ουρά. Δεν θα διαφωνήσω με όποιον πιάνει πόστο στο faux γκαζόν και αναμένει τραπέζι ή τη σειρά του για take out. Το μπιφτέκι του «Juicy Burger» που δοκίμασα ήταν βαθιά κρεατένιο (ο Δημοσθένης Κουβαράκης έχει αξιοποιήσει μια χαρά την εμπειρία του στο οικογενειακό χασάπικο) και ζουμερό, ενώ το burger με φιλέτο κοτόπουλο, παρμεζάνα και Caesar sauce είχε ανάλογα καλό επίπεδο. Το κλασικό ψωμάκι (bun), το οποίο πολλές φορές αποδεικνύεται μελανό σημείο σε ένα burger, στο «Juicy Grill» το έχουν αντικαταστήσει με τραγανό bagel, πρακτική που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. Οι σαλάτες είναι ευχάριστες, οι σάλτσες χειροποίητες, οι τηγανητές πατάτες -με τη φλούδα- κομμένες στο χέρι (με εναλλακτική ψητή πατάτα στο αλουμινόχαρτο) και τα γλυκά συμπαθητικά και οικονομικά. Συνυπολογίζοντας όλες τις... γευστικές συνισταμένες, το «Juicy Grill» είναι, νομίζω, από τις πιο «σπιτικές» εκδοχές burger που μπορείς να πετύχεις στην πόλη. Τώρα πειραματίζονται, όπως μας είπαν και σε εκτός κρέατος πεδία με burger τόνου και λαχανικών. To be continued, λοιπόν (Κεραμεικού 2, Χολαργός, 2155203201. Τιμή: € 14-€16).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της μεγαλονήσου, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
06/05/2025

S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στην "Αυλή" στη Ροδόπολη

Το μοντέρνο κρεατοφαγικό στέκι στη Ροδόπολη είναι μια όαση δροσιάς μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε "Dolce Far Niente" φάση στο "Ma Que Vuoi"

Το ιταλικό spot της Καλαμιώτου συστήνει τη δική του εκδοχή του χαλαρού ιταλικού τρωγοπίνειν με στιβαρά φαβορί του early drinking και πιάτα καμωμένα από άριστες πρώτες ύλες.

Ο Μιχάλης Μάρθας πιάνει λιμάνι στη Λευκάδα

Και ειδικότερα στο λαοφιλές Νυδρί, όπου θα επιμεληθεί τη νέα γευστική πρόταση του "Minas", δίνοντας δημιουργικές στροφές στο ψαροφαγικό προφίλ του εστιατορίου στην προμενάδα, με τη θέα προς το Σκορπιό.

Ήξερες ότι ο Έκτορας Μποτρίνι φτιάχνει καταπληκτικό τζατζίκι;

Και το σερβίρει στο "Ora by Botrini", ως το πιο λεβέντικο δείγμα της δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που υπογράφει εκεί, δικαιώνοντας τη θέση του κεντρικού εστιατορίου του "One & Only Aesthesis" στην πρώτη γραμμή της καλοφαγίας του παραλιακού μετώπου. Διαβάστε την κριτική μας!

Tα Stirring Stars events επιστρέφουν στο Mandarin Oriental, Costa Navarino

Βραβευμένοι σεφ και κορυφαία wine houses καταθέτουν τη δική τους οπτική στο fine dining, στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Private Kitchen".

S.Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Psaraki" στην Κέρκυρα

Το ψαροφαγικό πόστο στο κέντρο της παλιάς πόλης του νησιού των Φαιάκων τιμά τους θησαυρούς της θάλασσας σε μια κουζίνα απόλυτα συγχρονισμένη με τις τάσεις της εποχής.