Από το «Nui» μέχρι το «Κyoto»

Ώρα για… μιξάζ. Το εστιατόριο «Nui» στο Κεφαλάρι (Γορτυνίας 11, 2108013553), εκπρόσωπος του νέου στιλ της εστιατορικής Ασίας, σύγχρονο και...

Από το «Nui» μέχρι το «Κyoto»

Ώρα για… μιξάζ. Το εστιατόριο «Nui» στο Κεφαλάρι (Γορτυνίας 11, 2108013553), εκπρόσωπος του νέου στιλ της εστιατορικής Ασίας, σύγχρονο και μινιμαλιστικό, ενίσχυσε την κουζίνα του με την ομάδα του «Kyoto», του πιο παλιού γιαπωνέζικου της πόλης. Στο σούσι προστέθηκε teppanyaki, στην ουσία μια καυτή πλάκα στην οποία ψήνονται λαχανικά, θαλασσινά και κρεατικά. Πέντε διαφορετικά μενού τεσσάρων πιάτων, που ξεκινούν από τα € 32 και φτάνουν στα € 58 (στην πιο χάι περίπτωση που περιλαμβάνει και αστακό), σου δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσεις αυτό το είδος γιαπωνέζικου γκριλ. Όσο για την μπάρα, βάζει τη δική της εξωτική πινελιά παντρεύοντας ρούμι με μάνγκο και βατόμουρο και σάκε με ρόδι και λίτσι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αμάδες, ένα εστιατόριο για την άλλη Μύκονο

Eλληνικοί μεζέδες, ζεστή ατμόσφαιρα και μια εμπειρία διαφορετική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
20/05/2025

Η Χρύσα Γερακοπούλου έφτιαξε ένα από τα πιο κουλ εστιατόρια της Αθήνας

Μιλήσαμε με τη σεφ και ιδιοκτήτρια του Goldie, στα Ιλίσια, και καταλάβαμε πως το καλό φαΐ και η φροντίδα είναι προσωπική υπόθεση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια της Έλενας Γαλύφα

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Bakel: ο νέος προορισμός για Νεοϋορκέζικα bagels στην Αθήνα

Νέο cozy spot με prenium εμπειρία στο αγαπημένο σνακ.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη "ταξιδεύει" στην Ασία

Τα "Asian House" προσφέρουν στους λάτρεις των ασιατικών γεύσεων εξωτικές fusion αλλά και παραδοσιακές προτάσεις από αυθεντικά και υψηλής ποιότητας υλικά σε έναν συνδυασμό της ευρωπαϊκής με την κουζίνα της πιο πολυπολιτισμικής ηπείρου.

Moo Casa

Γη και θάλασσα συνυπάρχουν στο διαφορετικό αυτό στέκι του Ηρακλείου, που διεκδικεί τον τίτλο του σημαιοφόρου του αθηναϊκού surf n turf, πρέπει όμως να επιδείξει περισσότερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη μαγειρική ακρίβεια για να τον επικυρώσει.