
Ώρα για… μιξάζ. Το εστιατόριο «Nui» στο Κεφαλάρι (Γορτυνίας 11, 2108013553), εκπρόσωπος του νέου στιλ της εστιατορικής Ασίας, σύγχρονο και μινιμαλιστικό, ενίσχυσε την κουζίνα του με την ομάδα του «Kyoto», του πιο παλιού γιαπωνέζικου της πόλης. Στο σούσι προστέθηκε teppanyaki, στην ουσία μια καυτή πλάκα στην οποία ψήνονται λαχανικά, θαλασσινά και κρεατικά. Πέντε διαφορετικά μενού τεσσάρων πιάτων, που ξεκινούν από τα € 32 και φτάνουν στα € 58 (στην πιο χάι περίπτωση που περιλαμβάνει και αστακό), σου δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσεις αυτό το είδος γιαπωνέζικου γκριλ. Όσο για την μπάρα, βάζει τη δική της εξωτική πινελιά παντρεύοντας ρούμι με μάνγκο και βατόμουρο και σάκε με ρόδι και λίτσι.