«Nalu» σημαίνει κύμα

Ένας καινούργιος all day χώρος –από την ομάδα του Akanθus» ανοίγει τις πόρτες του στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο.

«Nalu» σημαίνει κύμα

Είναι ένας καινούργιος all day χώρος στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, στο σημείο που βρίσκαμε παλιότερα το «La Cabana» και το «Ελλάδος Εικόνες» – πάνω στο κύμα δηλαδή, όπως δηλώνει το Ηawaian όνομά του. Έθνικ στοιχεία, boho έπιπλα και ανάγλυφα μοτίβα συνθέτουν το ντεκόρ, το οποίο επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Νικολάου. Οι μουσικές θα κινούνται σε ανάλογα χαλαρωτικούς lounge τόνους, ενώ απ’ ό,τι μαθαίνουμε η κουζίνα θα είναι μεσογειακή με κάποια απωανατολίτικα στοιχεία. Το «Nalu Café» το έχει στήσει η ομάδα του «Akanθus», το οποίο by the way μετακομίζει ακριβώς δίπλα (στο χώρο που πέρυσι βρίσκαμε το καλοκαιρινό «Fabrica de Vino»), με τη γνώριμη κεφάτη του συνταγή: dj, live εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, φαγητό και κύματα.
Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 2109880990.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/07/2025

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.