Το κρέας… απ’ τα κέρατα στο «Casa del Toro»

Rib eye, New York steak, Cowboy steak και picanha: στο «Casa del Toro» το Black Angus έχει την τιμητική του....

Το κρέας… απ’ τα κέρατα στο «Casa del Toro»

Rib eye, New York steak, Cowboy steak και picanha: στο «Casa del Toro» το Black Angus έχει την τιμητική του. Στην κουζίνα του νέου steak house του Χαλανδρίου θα συναντήσετε τον Βραζιλιάνο Fred Fonseca (ίσως τον θυμάστε από την churrascaria «Leblon» που βρισκόταν παλιότερα στη Γλυφάδα). Εκπροσωπεί την καρνιβορική τάση σε περιβάλλον συγκρατημένης πολυτέλειας, σερβίρει και καφέ από το πρωί.
Λεωφ. Πεντέλης 41, Χαλάνδρι, 2106800972-3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Milos σαλπάρει -κυριολεκτικά- για τις ελληνικές θάλασσες

Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στα νερά των Κυκλάδων προσφέρει το δημοφιλές ψαροφαγικό brand.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/06/2025

Τα 22 καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler

Η λίστα του έγκριτου Μέσου για να βρεις τα πιο νόστιμα "local eateries στην ελληνική πρωτεύουσα".

Στο Gallina, η Τρίτη είναι η ημέρα του κρασιού

Οι Wine Tuesdays έχουν καθιερωθεί στο Κουκάκι και δείχνουν στην πράξη τη βαθιά σχέση του εστιατορίου με τον κόσμο του κρασιού.

"Adami", το νέο κυκλαδικό κεφάλαιο της ελληνικής κουζίνας στην Οία

Στο Adami, το νέο εστιατόριο του φρεσκοανακαινισμένου Canaves Ena στην Οία, η θέα γίνεται φόντο, όχι πρωταγωνιστής.

Το GiO υποδέχεται το καλοκαίρι

Αυθεντική ιταλική κουζίνα με φόντο το ελληνικό θέρος στην εμβληματική πισίνα του The Margi.

"Τερπνōν": Ένα μαγειρείο με chef’s table στο Ηράκλειο

Επιστρέφοντας από τη Σαντορίνη στον τόπο καταγωγής του, ο ταλαντούχος σεφ Γιώργος Μπερκάκης δημιούργησε ένα μαγειρείο με γαστρονομικές ανησυχίες.

Ο Άγγελος Ναουμίδης ταξίδεψε την ψυχή της Μακεδονικής γης στη θάλασσα του Ark

Με τη μαγειρική του ταυτότητα βαθιά ριζωμένη στη γη του Αμυνταίου, ο Άγγελος Ναουμίδης υπέγραψε στο Ark ένα μενού-προσωπικό αφήγημα στην αυθεντική γαστρονομία της Δυτικής Μακεδονίας.