
Στον περιφερειακό του Πολυγώνου, με ατού τη θέα της νυχτερινής Αθήνας από τα ψηλά, μέσω της κουζίνας του το «Ταμάμ» σε βολτάρει στις γεύσεις της Πόλης. Σε λευκό σκηνικό, με αέρινα πανιά και πορτοκαλί λεπτομέρειες, θα υποκύψετε στα μαντί (εκείνη η ωραία ζύμη που γεμίζεται με κιμά και «κολυμπάει» στο γιαούρτι) και τα παστρουμαλί αλλά και στο πληθωρικό χουνκιάρ μπεγεντί, στα σις και γιαουρτλού κεμπάπ και θ’ ανακαλύψετε τι κρύβει η συνταγή που τιτλοφορείται «Ο αφαλός της χανούμισσας». Επισφράγισμα μερακλίδικο-ανατολίτικο, το σάμαλι με καϊμάκι.