«Harvest»: Ευριπίδου και Αιόλου, κρασιού και tapas γωνία

Ένα ποτήρι Tempranillo τσιμπολογώντας croquetas de ropa vieja με κοτόπουλο και jamon de Bellota, στην ντυμένη με παλιό ισπανικό πλακάκι...

«Harvest»: Ευριπίδου και Αιόλου, κρασιού και tapas γωνία

Ένα ποτήρι Tempranillo τσιμπολογώντας croquetas de ropa vieja με κοτόπουλο και jamon de Bellota, στην ντυμένη με παλιό ισπανικό πλακάκι μπάρα του «Harvest» και νομίζεις ότι είσαι στη Μαδρίτη. Παίζει και τζαζ… Το νέο wine & tapas στέκι του κέντρου ξεκινάει από το πρωί με καφέ που καβουρδίζεται στο «Tailor made» και κόβεται επιτόπου. Η λίστα του φτάνει τις 110 ετικέτες από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα – για την οινική «πλοήγηση» απευθυνθείτε στην Ευαγγελία, την οποία είναι πιθανό να έχετε ξανασυναντήσει ως σομελιέ στη «Hytra»-, ενώ υπάρχουν αρκετές επιλογές και σε ποτήρι. Στο μενού του Δημήτρη Κοντόπουλου βρίσκεις από ανοιχτά σάντουιτς μέχρι μπακαλιάρο με σάλτσα από κόκκινη πιπεριά και γλυκάνισο ή favada (μικρά φασόλια με chorizo και καπνιστή πάπρικα). Εν καιρώ στον πάνω όροφο, δίπλα στην κάβα, θα λειτουργήσει και το chef’s table, όποτε αναμείνατε κι άλλα, και από ό,τι φαίνεται γευστικά ενδιαφέροντα. (Αιόλου 64 και Ευριπίδου, 2130252284).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.