«Harvest»: Ευριπίδου και Αιόλου, κρασιού και tapas γωνία

Ένα ποτήρι Tempranillo τσιμπολογώντας croquetas de ropa vieja με κοτόπουλο και jamon de Bellota, στην ντυμένη με παλιό ισπανικό πλακάκι...

«Harvest»: Ευριπίδου και Αιόλου, κρασιού και tapas γωνία

Ένα ποτήρι Tempranillo τσιμπολογώντας croquetas de ropa vieja με κοτόπουλο και jamon de Bellota, στην ντυμένη με παλιό ισπανικό πλακάκι μπάρα του «Harvest» και νομίζεις ότι είσαι στη Μαδρίτη. Παίζει και τζαζ… Το νέο wine & tapas στέκι του κέντρου ξεκινάει από το πρωί με καφέ που καβουρδίζεται στο «Tailor made» και κόβεται επιτόπου. Η λίστα του φτάνει τις 110 ετικέτες από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα – για την οινική «πλοήγηση» απευθυνθείτε στην Ευαγγελία, την οποία είναι πιθανό να έχετε ξανασυναντήσει ως σομελιέ στη «Hytra»-, ενώ υπάρχουν αρκετές επιλογές και σε ποτήρι. Στο μενού του Δημήτρη Κοντόπουλου βρίσκεις από ανοιχτά σάντουιτς μέχρι μπακαλιάρο με σάλτσα από κόκκινη πιπεριά και γλυκάνισο ή favada (μικρά φασόλια με chorizo και καπνιστή πάπρικα). Εν καιρώ στον πάνω όροφο, δίπλα στην κάβα, θα λειτουργήσει και το chef’s table, όποτε αναμείνατε κι άλλα, και από ό,τι φαίνεται γευστικά ενδιαφέροντα. (Αιόλου 64 και Ευριπίδου, 2130252284).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.