«Block 146»: Νew kid on the... block στη Νέα Ερυθραία

«Smile, eat, laugh, talk, kiss, drink, shout» προτρέπουν οι γραμμένες με νέον λέξεις δίπλα στο νεοϋορκέζικο τουβλάκι, καλύπτοντας αρκετά από...

«Block 146»: Νew kid on the... block στη Νέα Ερυθραία

«Smile, eat, laugh, talk, kiss, drink, shout» προτρέπουν οι γραμμένες με νέον λέξεις δίπλα στο νεοϋορκέζικο τουβλάκι, καλύπτοντας αρκετά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις καθισμένος στον πράσινο, δερμάτινο καναπέ ενός καινούργιου all day χώρου. Δημιούργημα του Γιάννη Μωράκη («Cash», «Rock n’ Roll», «Gotham», «Βogart»), του Γιάννη Μαλούχου («Malconi’s», «Καλαμάκι Κολωνάκι», «Αλεπού», «Μπαρμπουνάκι» κ.α.), του Μπιλ Σαραντάρη (των «Soho Soho») και του Δήμου Στασινόπουλου («Cash», «Rock n’ Roll» κ.α.), με ζεστό, σύγχρονο ντεκόρ που επιμελήθηκε η Αφροδίτη Μπονάτσου της Stones & Walls, το «Block 146» από ότι μαθαίνω συνδυάζει στοιχεία μεσογειακής και κλασικής κουζίνας- with a twist. Ανάμεσα στις προτάσεις του Γιάννη Λιόκα θα συναντήσετε λόγου χάρη ένα κλασικό burger ή ένα σπαγγέτι aglio, olio e peperoncino, θα συναντήσετε όμως και σολομό σε κρούστα από μελάνι σουπιάς με κρέμα παντζαριού, ελαφριά aioli και φυκάκια wakame ή ένα -πιο comfort- σιγομαγειρεμένο χοιρινό λαιμό με σελινόριζα και πουρέ καρότου. Κι η μπάρα πάντως φαίνεται να έχει προσέξει τη λίστα με τα κοκτέιλ της. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις τα δοκιμάσουμε, και τα μεν και τα δε.

Χαρ. Τρικούπη 146, Ν. Ερυθραία, 2106209680, 6945235946.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Διακοπές 2025: Τα εστιατόρια και οι σεφ του καλοκαιριού

Ένα γευστικό ταξίδι στις γωνιές της Ελλάδας, εκεί όπου το φαγητό γίνεται εμπειρία που θες να ζήσεις ξανά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/06/2025

Στιάδι: Γεύσεις με ταυτότητα στη σκιά του Κάστρου

Στο πιο ατμοσφαιρικό σημείο του Κάστρου στη Σίφνο, το "Στιάδι" σε προσκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη θαλασσινή αύρα με τη μοντέρνα ψαροφαγία.

To νέο μενού γευσιγνωσίας του Sense βγάζει "Ρίζες στο Χρόνο"

Η φρέσκια πρόταση του βραβευμένου Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου είναι μια ωδή στις γεύσεις που μας καθόρισαν και στις αφηγήσεις που περνούν από γενιά σε γενιά.

Τι γεύση μας αφήνει το πιο χοτ ουζερί της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Έχει μια γοητεία αδιαπραγμάτευτη αυτό το ουζερί κι η γλύκα του δικαιολογεί τις όλο και μεγαλύτερες πιένες που γνωρίζει, στον ένα και κάτι χρόνο λειτουργίας του.

To Smash ‘n’ Bun πάει Pere Ubu

Τα δημοφιλή burgers του Κολωνακίου σερβίρονται απόψε στα ΝΠ, με μουσική υπόκρουση από την Κλαούντια Μάτολα.

Θα σωθεί η pub - και γιατί μας αφορά;

Η απάτη των λονδρέζικων pubs και τι μας λέει για τις δικές μας ταβέρνες.

"Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά" είναι ολοκαίνουργιο αλλά ήδη κλασικό

Στον Πειραιά άνοιξε πρόσφατα "Το Παραδοσιακό Σουβλάκι του Πειραιά", ένα σουβλατζίδικο που τιμά τη γεύση και την ιστορία του πιο αγαπημένου ελληνικού street food.