Ντίβα Athens
Το μοντέρνο μπιστρό με τον εντυπωσιακό χώρο θέτει επικεφαλής της γευστικής διεργασίας τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο. Μεσογειακά προϊόντα, Nordic και Asian τεχνικές, ανοιχτές φωτιές και πιάτα για μοίρασμα σε ένα χώρο με ξύλο, τούβλο και καθρέφτες, συν τα πάντοτε εξαιρετικά κοκτέιλ της Bar Etiquette.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€40 - €70
Πληροφορίες:
Τρ.-Παρ. 5.30 μ.μ.-1.30 π.μ. Σάβ., Κυρ. 2 μ.μ-1.30 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Ντίβα
Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
20/11/2025