ZILLERS (THE) Μοντέρνα κουζίνα (ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, Κέντρο Tηλ: 2103222277 Τιμές: € 35 - 50 Πληροφορίες: Και μεσημ. Επίσημη σελίδα στο facebook Μενού Μενού Χριστουγέννων Μενού Πρωτοχρονιάς Μενού Αγιού Βαλεντίνου Μενού Σαρακοστής Κλείσε τραπέζι online Στην ταράτσα του ομώνυμου ξενοδοχείου της Μητροπόλεως, με θέα-μαγνήτης (πραγματικά έχει την Ακρόπολη στο πιάτο) και αφαιρετικό στιλ, που παίζει με το γκρίζο του τσιμέντου, το πράσινο μάρμαρο κι έναν πολύ ταιριαστό κατακόρυφο κήπο. Στα ηνία της κουζίνας βρίσκεται πλέον ο χρυσοσκουφάτος σεφ Παύλος Κυριάκης, ο οποίος μας έχει εντυπωσιάσει επί σειρά ετών στη Σαντορίνη, προτείνοντας fine dining γεύσεις για το βράδυ, μια πιο ανάλαφρη μεσημεριανή κάρτα αλλά κι ένα barfood menu. Κεφάλαιο από μόνα τους τα signature cocktail. Αγορά εισιτηρίου ▼ Μενού X Κλείσε το Μενού Μενού Χριστουγέννων ΣΟΥΠΑ Βελουτέ σούπα σαλσιφί με κάστανα και άγρια μανιτάρια ΟΡΕΚΤΙΚΟ Ταρτάρ μαγιάτικο με αχλάδι, horseradish και ροδοπέταλα ΚΥΡΙΩΣ Στήθος πάπιας με παντζάρι, φαγόπυρο και σάλτσα από καπνιστά raspberries ΓΛΥΚΟ Καραμελωμένα φύλλα με κρέμα καραμέλας, καρύδια και παγωτό μήλο-κανέλα Χρέωση κατ’ άτομο € 75 Μενού Πρωτοχρονιάς ΣΟΥΠΑ Βελουτέ σούπα από πετρόψαρα με χτένι, κολοκύθα, ginger και φινόκιο ΟΡΕΚΤΙΚΟ Ραβιόλι με καπνιστό αρνί, γλυκάδια, μελιτζάνα και σάλτσα με καραμέλα θυμάρι ΚΥΡΙΩΣ Πέρδικα με χόρτα, παστινάκι και άγρια μανιτάρια ΓΛΥΚΟ Κρέμα κάστανο με σοκολάτα, μαρέγκες, αχλάδι και γλυκό κρασί Χρέωση κατ’ άτομο € 85 Μενού Αγίου Βαλεντίνου Το καλωσόρισμα του Σεφ Baby ρόκα/ φουντούκια/ σοκολάτα xocopili Ραβιόλι φουά γκρά / γλάσο κακάο/ κονσομέ πάπιας Φραγκόκοτα/ σελινόριζα/ μαύρη τρούφα/ καρπός του κακάο Πριν το επιδόρπιο Σοκολάτα/ σορμπέ βατόμουρο/ μάνγκο Γλυκίσματα Χρέωση κατ’ άτομο € 60 Περιλαμβάνει digestive cocktail (Love Knight: Mastiha, Citrus Oleo Saccharum, Campari, Prosecco) Μενού Σαρακοστής X Κλείσε το Μενού Φωτογραφίες Promotional section