Η Inedit και η ατομική της συσκευασία (330ml) είναι εδώ, για να δώσει αβίαστα κουλ γεύση στις μέρες μας

Η Inedit δε χρειάζεται ειδικές συνθήκες. Απλά, καλό γούστο.

'Ήταν και δεν ήταν ένα συνηθισμένο απόγευμα στο Ex Machina. Βλέπεις, όπως πάντα, στο βραβευμένο εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά -πάντοτε το γοητευτικά απλό, φιλικό καταφύγιο σύγχρονης αντίληψης, με την ανοιχτή κουζίνα και τα τραπεζάκια έξω- δεν απουσίαζαν το cool κοινό και το επίσης cool προσωπικό, οι νόστιμες μπουκιές και οι ωραίες μουσικές. Αλλά η βραδιά είχε και μία ακόμη απόλυτη πρωταγωνίστρια. 

Μία πρωταγωνίστρια που δείχνει πως μπορεί να συμμετέχει σε after work χαλαρές καταστάσεις αλλά να πλαισιώσει και ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες. Μία πόσιμη ντίβα που παίζει και στο χέρι, στο όρθιο, αλλά και στο τραπέζι. Μάλλον κατάλαβες για τι πράγμα μιλάμε. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβαίνει, μάθε πως το απόγευμά μας έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον θα φανταζόμασταν με την Inedit.

Η Inedit δε χρειάζεται ειδικές συνθήκες. Απλά, καλό γούστο.5

Η μπύρα που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως έβαλε τη γαστρονομία στο ποτήρι, που τόλμησε να δώσει στην τέχνη της ζυθοποιίας τη φινέτσα ενός πιάτου υψηλής κουζίνας, μόλις απέκτησε μια νέα, πιο προσωπική μορφή. Και βρήκε ένα ιδανικό τερέν για να συστηθεί και στο ελληνικό κοινό: Ένα εστιατόριο με δάφνες γευστικής δημιουργίας και γαστρονομικής ποιότητας, που παραμένει εξόχως και αβίαστα κουλ.

Inedit

Inedit

Η Inedit δεν έγινε απλώς μικρότερη σε μέγεθος. Αλλά πιο κοντινή στον καθένα. Πιο άμεση. Πιο "δική" σου ρε παιδί μου. Η βραβευμένη μπύρα από τη Βαρκελώνη – με την υπογραφή του θρυλικού Ferran Adrià και της ομάδας του εμβληματικού elBulli – κυκλοφορεί πλέον σε κομψή ατομική συσκευασία των 330ml.

Και κάπως έτσι, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην premium απόλαυση. Δεν αλλάζει χαρακτήρα –παραμένει η κομψή, ντελικάτη μπύρα που παντρεύει τη φρεσκάδα μιας lager με την πολυπλοκότητα μιας ale, με αρωματικές νότες μπαχαρικών και φρούτων- μόνο που τώρα, αυτή η εμπειρία χωράει πιο εύκολα στις αυθόρμητες στιγμές της καθημερινότητας: στο μπαλκόνι μετά τη δουλειά, σε ένα dinner-for-one, στο χαλαρό ποτό με φίλους στο αγαπημένο σου μπαρ και εστιατόριο. Και πάντα στους 4–6°C, όπως της αξίζει.

Η Inedit δε χρειάζεται ειδικές συνθήκες. Απλά, καλό γούστο. 1

Η Inedit δε χρειάζεται ειδικές συνθήκες. Απλά, καλό γούστο.7

Το όνομα Inedit σημαίνει "κάτι που δεν έχει ξαναγίνει". Και πράγματι, πρόκειται για μια μπύρα που ξεφεύγει από τα αναμενόμενα. Δημιουργήθηκε για να σταθεί στο τραπέζι δίπλα σε ένα πιάτο υψηλής γαστρονομίας — αλλά σήμερα, παντρεύει τον κόσμο του εστιατορίου με την ανεπιτήδευτη αύρα της μπάρας.

Η Inedit δε χρειάζεται ειδικές συνθήκες. Απλά, καλό γούστο.9


Info

Inedit 330ml / Θα τη βρεις σε επιλεγμένα εστιατόρια, μπαρ, HO.RE.CA σημεία και e-shops.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.