S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στην "Αυλή" στη Ροδόπολη

Το μοντέρνο κρεατοφαγικό στέκι στη Ροδόπολη είναι μια όαση δροσιάς μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Αυλή Ροδόπολη

Επανασυστήνοντας την ψησταριά, το steakhouse "Αυλή" στη Ροδόπολη είναι η πρόταση που θα κάνει χαρούμενους τους κρεατοφάγους της παρέας. Εδώ οι premium κοπές συναντούν "καθησυχαστικά" πιάτα ελληνικής κουζίνας σε ένα πόστο όπου καθημερινά οι σχάρες δουλεύουν στο φουλ και χυμώδη ψητά γυροφέρνουν στα γεμάτα τραπέζια. 

Αυλή Ροδόπολη

Στην κατάφυτη αυλή αλλά και τη ζεστή σάλα θα απολαύσετε γεύσεις βασισμένες σε πρώτες ύλες μικρών παραγωγών, σημαντικό κομμάτι μιας κουζίνας που αγαπά την ποιότητα και την τιμά σε ποσότητα. Με το δροσερό αεράκι να φυσά, τα ποτήρια να τσουγκρίζουν και τις γαργαλιστικές μυρωδιές των καπνιστών αρωμάτων της φωτιάς εδώ θα δοκιμάσετε δημιουργίες με μεγάλη έμφαση στο κρέας όπως, πικάνια, flap steaks, tomahawk steak, παϊδάκια, ζουμερά μπιφτέκια, μοσχάρι και βοδινό σε εκδοχές που θα σας κάνουν να καθιερώσετε την "Αυλή" ως στέκι της παρέας.

25ης Μαρτίου 24, Ροδόπολη, 21 3031 7541, IG: @avli_rodopoli

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.