Διπλό smash burger, "BBQ" ή "Umami"; Στο "Burger Joint" θα τα βρεις όλα!

Ένα από τα πιο cool αθηναϊκά spots σερβίρει φίνα και super χυμώδη μπιφτεκόψωμα, έχει αμερικανικό DNA και είναι δημιούργημα των αδερφών Παπακώστα, κάτι που από μόνο του είναι εγγύηση σε μια αναζήτηση after office στάσης, εν προκειμένω για ποτό και καλά burgers.

BURGER JOINT

Το επιτυχημένο concept του θρυλικού "Burger Joint”, που μετρά πλέον τρεις τοποθεσίες (Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, Νέα Σμύρνη) έχει έρωτα τρελό με -τι άλλο;- τα καλά burgers και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει σε κάθε μπουκιά. Είναι σταθερά σημείο αναφοράς όταν μετά από μια μεγάλη μέρα στη δουλειά, προτού αγκαλιάσεις το μαξιλάρι, προτιμάς να βυθιστείς στον umami-κό λήθαργο ενός πληθωρικού μπιφτεκόψωμου μασουλώντας νωχελικά μια χρυσοτηγανισμένη παρτίδα πατάτες με τριμμένη παρμεζάνα και εθιστικό άρωμα λαδιού τρούφας. 

BURGER JOINT

BURGER JOINT

Στο μενού του "Burger Joint” θα βρεις προτάσεις για πιο χαλαρούς αλλά και πιο δυνατούς παίχτες-αμετανόητους καρνιβόρους. Τι εννοούμε; Έχουν για παράδειγμα εξαίσιες προτάσεις για χορτοφάγους όπως το "vegan cheeseburger”, με μπιφτέκι και τυρί τσέντας φυτικής προέλευσης, ντομάτα, iceberg, μιξ κρεμμυδιών και πίκλας και την ομώνυμη με το μαγαζί bj mayo επίσης σε vegan εκδοχή, ή το "healthy chicken”, με κοτόπουλο, mozzarella, iceberg, ντομάτα και pesto σε ψωμάκι ολικής άλεσης, αλλά και burgers με παναρισμένο ή ψητό κοτόπουλο ή μοσχάρι από Black Angus που εισάγουν από Αμερική και Αυστραλία, με τα ανάλογα παρελκόμενα. Το "The Hangover”, με μπέικον, κρεμμύδι, τσένταρ και τηγανιτό αυγό δίπλα στο "Redneck Jack” με μαρμελάδα bourbon bacon, καπνιστή μαγιονέζα και έμενταλ, και το "Texas smash” με διπλό smash burger, διπλό cheddar, bacon και δαχτυλίδια κρεμμυδιού θα δημιουργήσουν γερά διλήμματα για το τι θα συνοδεύσει επάξια το milkshake Nutella που θα ρουφήξετε ανερυθρίαστα γουλιά γουλιά.

BURGER JOINT

BURGER JOINT

Στο μενού όμως θα βρείτε και μερικά πιάτα όπως μπιφτέκια, φιλέτο κοτόπουλου και σπαλομπριζόλα Black angus και τέσσερις πίτσες με αφράτο ζυμάρι, New York style. 'Όσοι ωστόσο προτιμάτε το τσιμπολόγημα με ένα ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί, τα παναρισμένα κομμάτια κοτόπουλου με σπιτική bourbon glaze, η quesadilla με mozzarella και κοτόπουλο και τα mac ‘n cheese μπαλάκια είναι για εσάς. Οι γλυκατζήδες θα αναζητήσετε το "Busy brownie", με brownie, gelato βανίλια, σαντιγί και κερασάκι μαρασκίνο. 

…και κάπως έτσι γέμισαν οι μπαταρίες για την επόμενη μέρα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Burger Joint (the)

Φοίβης 17, Πλ. Νυμφών, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Burger Joint (the)

Δ. Σολωμού 4, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Burger Joint (the)

Ελ. Βενιζέλου 93, Νέα Σμύρνη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
25/11/2025

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.