S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.

Διαμέλας

Το μεράκι και η βαθιά γνώση του ελληνικού κρέατος της οικογένειας Διαμέλα εκφράζεται εδώ και 62 χρόνια σε έναν χώρο που κάθε άλλο από απλό κρεοπωλείο είναι αφού με τα χρόνια ακολούθησε πιστά τον δρόμο της σταθερής εξέλιξης εστιάζοντας αποκλειστικά σε επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Το τρίπτυχο γεύση-ποιότητα-προσωπική επαφή είναι θεμελιώδες κομμάτι της ταυτότητάς τους χτίζοντας με τα χρόνια σημαντικούς δεσμούς με τους καλοφαγάδες που επιλέγουν το boutique "Κρεοπωλείο Διαμέλα" για το καθημερινό ή επίσημο τραπέζι. 

Διαμέλας

Κλασικές επιλεγμένες κοπές και μερακλίδικες παρασκευές φιγουράρουν στις προθήκες ενώ τα μοσχαρίσια κρέατα που ωριμάζουν σε ειδικό θάλαμο από 30 έως 50 μέρες αξίζουν την προσοχή σας αφού η συγκεκριμένη διαδικασία χαρίζει πολυπλοκότητα και γευστικό βάθος στο κρέας. Τα αλλαντικά παραγωγής τους, που καπνίζουν οι ίδιοι σε ειδικά διαμορφωμένο καπνιστήριο, αλλά και προϊόντα δημιουργικών πειραματισμών, διατηρούν αμείωτο το γευστικό ενδιαφέρον. 

Διαμέλας

Διαμέλας

Η εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας Διαμέλα οδήγησαν στην εξέλιξη του concept με τη γέννηση ενός μοντέρνου θεματικού χώρου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης που διατηρεί τα στοιχεία ενός κρεοπωλείου αναδεικνύοντας κοπές όπως η picanha και το Ribeye ως σημεία αναφοράς μιας σειράς στιβαρών γαστρονομικών προτάσεων. Σωστός συνδυασμός γαστρονομίας και γνώσης. 

Πυλαία, Θεσσαλονίκη, 23150 150549, meat-diamelas.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.

"Grand Resort Lagonissi": Ένα εκλεκτό δείπνο σε συνεργασία με το Mullineux Winery για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού και της υψηλής γαστρονομίας, με τη συμμετοχή του Chris και της Andrea Mullineux.