S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.

Διαμέλας

Το μεράκι και η βαθιά γνώση του ελληνικού κρέατος της οικογένειας Διαμέλα εκφράζεται εδώ και 62 χρόνια σε έναν χώρο που κάθε άλλο από απλό κρεοπωλείο είναι αφού με τα χρόνια ακολούθησε πιστά τον δρόμο της σταθερής εξέλιξης εστιάζοντας αποκλειστικά σε επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Το τρίπτυχο γεύση-ποιότητα-προσωπική επαφή είναι θεμελιώδες κομμάτι της ταυτότητάς τους χτίζοντας με τα χρόνια σημαντικούς δεσμούς με τους καλοφαγάδες που επιλέγουν το boutique "Κρεοπωλείο Διαμέλα" για το καθημερινό ή επίσημο τραπέζι. 

Διαμέλας

Κλασικές επιλεγμένες κοπές και μερακλίδικες παρασκευές φιγουράρουν στις προθήκες ενώ τα μοσχαρίσια κρέατα που ωριμάζουν σε ειδικό θάλαμο από 30 έως 50 μέρες αξίζουν την προσοχή σας αφού η συγκεκριμένη διαδικασία χαρίζει πολυπλοκότητα και γευστικό βάθος στο κρέας. Τα αλλαντικά παραγωγής τους, που καπνίζουν οι ίδιοι σε ειδικά διαμορφωμένο καπνιστήριο, αλλά και προϊόντα δημιουργικών πειραματισμών, διατηρούν αμείωτο το γευστικό ενδιαφέρον. 

Διαμέλας

Διαμέλας

Η εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας Διαμέλα οδήγησαν στην εξέλιξη του concept με τη γέννηση ενός μοντέρνου θεματικού χώρου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης που διατηρεί τα στοιχεία ενός κρεοπωλείου αναδεικνύοντας κοπές όπως η picanha και το Ribeye ως σημεία αναφοράς μιας σειράς στιβαρών γαστρονομικών προτάσεων. Σωστός συνδυασμός γαστρονομίας και γνώσης. 

Πυλαία, Θεσσαλονίκη, 23150 150549, meat-diamelas.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.

Παραθαλάσσια απόδραση στη 'Χήρα', το μεζεδοπωλείο-έκπληξη στη Λούτσα

Προορισμός ιδανικός για μονοήμερη εκδρομή και στάση για ψάρι και κρασί με θέα θάλασσα.

Για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο στη Bottega Da Marco

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου, την Πέμπτη 10 Ιουλίου.