"La Cantine du Faubourg Mykonos": To γαστρονομικό soundtrack του καλοκαιριού

Boho chic ατμόσφαιρα, ο ήχος της θάλασσας, cozy corners και ένα συγκλονιστικής ομορφιάς ηλιοβασίλεμα... είναι αρκετά για να δημιουργήσει κανείς την απόλυτα χαλαρωτική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

La Cantine

Στην μαγική παραλία του Ορνού, στο "La Cantine du Faubourg Mykonos" φυσά ο αέρας ενός σαγηνευτικού μεσογειακού θερέτρου, μακριά από τα υψηλά ντεσιμπέλ της Χώρας. Εδώ οι μέρες ξεκινούν με εκπλήξεις για όλες τις αισθήσεις: τον ουρανίσκο, τα μάτια και φυσικά τη διάθεση.

La Cantine

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο πολυεπίπεδος χώρος του "La Cantine" συνδυάζει τη χαλάρωση με τη γαστρονομία και τη διασκέδαση, εξασφαλίζοντας μια αίσθηση ξεγνοιασιάς και πολυτέλειας. Μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με στοιχεία φυσικής πέτρας, στέγαστρα από ακατέργαστο ξύλο καθώς και καθίσματα που περιβάλλονται από ένα τοπίο πυκνής βλάστησης και δέντρων ελιάς, η χαλαρωτική ατμόσφαιρα -ιδανική και για οικογένειες- και τα θετικά vibes λειτουργούν παράλληλα και συμπληρωματικά, ώστε κάθε ημέρα και νύχτα να εξελίσσεται σε μοναδική εμπειρία.

La Cantine

Φυσικά, όλα τα προαναφερθέντα δεν θα είχαν κανένα απολύτως αντίκρισμα αν δεν συνοδεύονταν από ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ειδικά στο κομμάτι του φαγητού και του ποτού. Η ομάδα 20 ταλαντούχων σεφ, που διακρίνονται από μια αμίμητη σπίθα δημιουργίας με επικεφαλής τον Γάλλο σεφ Gilles Bosquet παρουσιάζουν πιάτα που αποτίουν φόρο τιμής στις κοσμοπολίτικες ρίζες του "La Cantine", επιβεβαιώνοντας συνεχώς την ηγετική θέση στο είδος του.

La Cantine

Αναπόσπαστο κομμάτι ενός γαστρονομικού σεναρίου με άφθαστη ποιότητα, το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία από νοστιμιές της στεριάς και της θάλασσας, όπως carpaccio μοσχαριού wagyu με τρούφα, πίκλες μανιταριού και φρέσκα κρεμμυδάκια, καθώς και tagliolini με χαβιάρι και λεμόνι. Παράλληλα, signature πιάτα με την υπογραφή του σεφ Bosquet, όπως το ceviche κιτρινόπτερου τόνου με σουσάμι, αβοκάντο και βινεγκρέτ γλυκού κρεμμυδιού, υπάρχουν στο μενού για να διασφαλίσουν ότι οι λάτρεις του "La Cantine" παγκοσμίως θα νιώθουν… σαν στο σπίτι τους.

La Cantine

'Όλες οι fine-dining επιλογές είναι διαθέσιμες και για private events σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία. Σε ένα μοναδικό χώρο πάνω από την παραλία μπορείτε να αφεθείτε στην γοητεία του ηλιοβασιλέματος του Ορνού με την συνοδεία προσεγμένων signature cocktails και mocktails, μαζί με μία μεγάλη λίστα από γαλλικά, ελληνικά και ιταλικά κρασιά. 'Όποια κι αν είναι η αφορμή, είτε πρόκειται για δείπνο, για χορό, για γεύση, το ραντεβού στο "La Cantine du Faubourg" είναι φρέσκο αλλά και διαχρονικό, και θα θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

La Cantine

Ορνός, Μύκονος, 2289 029111, www.lacantinemykonos.com 
Instagram: @LaCantineMykonos
Facebook: @LaCantineMykonos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/04/2024

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.