
Η βαθιά νοστιμιά της κερκυραϊκής κουζίνας και η φύση εμπνέουν τον βραβευμένο σεφ Τάσο Ανδριώτη, που, με συμμάχους τους τοπικούς παραγωγούς, ψαράδες και καλλιεργητές, δημιουργεί ένα γαστρονομικό ταξίδι για τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις.

Τα άφθονα προϊόντα και από το ιδιόκτητο μποστάνι του εστιατορίου, όπου καλλιεργούν 30 και πλέον μυρωδικά, βρώσιμα λουλούδια, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, και οι μνήμες του σεφ αποτυπώνονται σε ευφάνταστα πιάτα με προσωπικό αποτύπωμα, τα οποία μπολιάζονται με δημιουργικές πινελιές και φρέσκια ματιά σε ένα από τα πιο αξιόλογα γαστρονομικά εστιατόρια της Κέρκυρας. Η τοπική γαστρονομική πληρονομιά βρίσκεται στο επίκεντρο του μενού όπου η εποχικότητα συναντά την παράδοση σε βαθιάς νοστιμιάς προτάσεις με σεβασμό στην πλούσια εγχώρια παραγωγή με εκφραστικές μαγειρικές μεταφράσεις σε ένα πλούσιο γευστικό μωσαϊκό με προτάσεις όπως τα "Tζαλέτια τα κερκυραϊκά", οι τηγανιτοί γίγαντες, οι λαχανοντολμάδες με κότσι χοιρινό μπρεζέ, μυρωδικά και αυγολέμονο αγγινάρας. Κρατήστε λίγο χώρο και για τα επιδόρπιά τους, δοκιμάζοντας τον παραδοσιακό "Μπολσεβίκο" και αναζητήστε την ενημερωμένη λίστα των κρασιών τους.
Μωραΐτικα Κέρκυρας, therosegardencorfu, FB: The Rose Garden Restaurant & Wine Bar, IG: rosegarden_corfugastronomy