S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Rose Garden"

Στον κεντρικό δρόμο του οικισμού Μωραΐτικα, στην κατάφυτη αυλή του εστιατορίου "Rose Garden" η παράδοση συναντά το σήμερα σε φινετσάτη γαστρονομική απόδοση δια χειρός ενός ένθερμου υποστηρικτή της κορφιάτικης κουζίνας, του σεφ Τάσου Ανδριώτη.

Rose Garden

Η βαθιά νοστιμιά της κερκυραϊκής κουζίνας και η φύση εμπνέουν τον βραβευμένο σεφ Τάσο Ανδριώτη, που, με συμμάχους τους τοπικούς παραγωγούς, ψαράδες και καλλιεργητές, δημιουργεί ένα γαστρονομικό ταξίδι για τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις. 

Rose Garden, Κέρκυρα

Τα άφθονα προϊόντα και από το ιδιόκτητο μποστάνι του εστιατορίου, όπου καλλιεργούν 30 και πλέον μυρωδικά, βρώσιμα λουλούδια, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, και οι μνήμες του σεφ αποτυπώνονται σε ευφάνταστα πιάτα με προσωπικό αποτύπωμα, τα οποία μπολιάζονται με δημιουργικές πινελιές και φρέσκια ματιά σε ένα από τα πιο αξιόλογα γαστρονομικά εστιατόρια της Κέρκυρας. Η τοπική γαστρονομική πληρονομιά βρίσκεται στο επίκεντρο του μενού όπου η εποχικότητα συναντά την παράδοση σε βαθιάς νοστιμιάς προτάσεις με σεβασμό στην πλούσια εγχώρια παραγωγή με εκφραστικές μαγειρικές μεταφράσεις σε ένα πλούσιο γευστικό μωσαϊκό με προτάσεις όπως τα "Tζαλέτια τα κερκυραϊκά", οι τηγανιτοί γίγαντες, οι λαχανοντολμάδες με κότσι χοιρινό μπρεζέ, μυρωδικά και αυγολέμονο αγγινάρας. Κρατήστε λίγο χώρο και για τα επιδόρπιά τους, δοκιμάζοντας τον παραδοσιακό "Μπολσεβίκο" και αναζητήστε την ενημερωμένη λίστα των κρασιών τους.

Μωραΐτικα Κέρκυρας, therosegardencorfu, FB: The Rose Garden Restaurant & Wine Bar, IG: rosegarden_corfugastronomy 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Θηρασιά, για τα κρασιά του "Μικρά Θήρα"

Τρεις σημαντικές προσωπικότητες του κρασιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το πρώτο οινοποιείο, στο μικρό νησί-αντικατοπτρισμό της Σαντορίνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
31/05/2023

Στον κήπο του "Nikkei Floresta"

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κολωνακίου ανανεώνει χώρο και μενού, για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Ananias Rotisserie"

Στο διανθισμένο χάρτη με τις διαδρομές για κρεατοφαγικούς προορισμούς το εστιατόριο "Ananias Rotisserie" στο Μαρούσι προσφέρει στους λάτρεις του κρέατος μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Απόστολος Μούντριχας: "Το μυστικό της ζωής κρύβεται στο αμπέλι γιατί σου μαθαίνει να έχεις υπομονή"

Ο Απόστολος Μούντριχας μάς μιλά για την οινική του δραστηριότητα στην Εύβοια και στη Σαντορίνη, εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο οινοτουρισμός και μάς προτείνει συνδυασμούς κρασιών του Κτήματος Αβαντίς για να συνοδέψουμε τις καλοκαιρινές μας γεύσεις.

Ολοκαίνουρια cocktails και brunch με την εξωτική υπογραφή του "Ιguazu"

Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας προσφέρει γευστικές απολαύσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Το "Nolan" πάει για σεζόν στη Μύκονο

Από το κέντρο της Αθήνας στα Ματογιάννια, για όλο το καλοκαίρι.

Οι απολαυστικές νέες γεύσεις του "Varoulko Santorini" στο "Grace Hotel"

Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο της Auberge Resorts Collection υπερθεματίζει την Ελληνική γαστρονομία και φέτος με το ανανεωμένο μενού του Λευτέρη Λαζάρου.