Kayak: Πες το παγωτό με το όνομά του

'Ολη η Ελλάδα σε ένα χωνάκι παγωτό!

xourmas

Το παγωτό που φτιάχτηκε για να σε κάνει να λιώνεις για χάρη του έχει όνομα και λέγεται Kayak. Ως ελληνική εταιρεία που σέβεται την καταγωγή της, η Kayak εμπνέεται τις νέες γεύσεις της από την παράδοση, τις μυρωδιές και τις συνταγές του τόπου μας, στέλνοντάς μας σε στιγμιαίες διακοπές ακόμα κι αν βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης, με το γευστικό βάθος ολόφρεσκου gelato της στιγμής να παίζει ρόλο καπετάνιου στα ταξίδια μας.

Kayak

Ξεκινάμε την πλεύση, λοιπόν, σαλπάροντας για τα σμαραγδένια νερά των επτανήσων, με ένα παγωτό στο χέρι που θα μεταμορφώσει μια κι έξω το καλοκαίρι μας. Νοστιμιά από τα νησιά του Ιονίου θα βρεις στο παγωτό μαντολάτο, το οποίο βασίζεται στα κλασικά συστατικά του αγαπημένου γλυκού, εξελίσσοντάς τα σε μια λαχταριστά αφράτη κρέμα με βελούδινη υφή, που θα σου μείνει αξέχαστη. Επόμενη στάση, ένας εξωτικός προορισμός, μέσα από έναν καρπό που όλοι γνωρίζουν αλλά λίγοι ξέρουν τη μακρά ιστορία του, και ο οποίος αποκτά μια ακαταμάχητα σοκολατένια και δροσερή εκδοχή. Το παγωτό σοκολάτα-χουρμάς δίνει στο φρούτο-υπερτροφή από τη Μεσοποταμία ένα γλυκό twist που θα κάνει τους λάτρεις της σοκολάτας να λιώνουν γι’ αυτό, αλλά και τους ορκισμένους plain chocolate lovers να αλλάξουν ριζικά συνήθειες, βάζοντας αυτό το θρεπτικό δώρο της μητέρας φύσης για τα καλά στη γλυκιά καθημερινότητά τους.

Kayak

Κι αν αναρωτιέσαι πού θα μπορέσεις να βρεις γρήγορα τις νέες γεύσεις παγωτών Kayak, η λύση βρίσκεται στα χέρια σου. Με ένα "κλικ" στο e-shop της εταιρείας (www.kayak.gr) μπορείς να εντοπίσεις τα επιλεγμένα καταστήματα στα οποία βρίσκονται τα ψυγεία με τα λαχταριστά Kayak. Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να φύγεις μακριά από το κλιματιστικό, η υπηρεσία delivery της Wolt σου δίνει τη λύση.

Kayak_Mrs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της μεγαλονήσου, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
06/05/2025

S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στην "Αυλή" στη Ροδόπολη

Το μοντέρνο κρεατοφαγικό στέκι στη Ροδόπολη είναι μια όαση δροσιάς μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε "Dolce Far Niente" φάση στο "Ma Que Vuoi"

Το ιταλικό spot της Καλαμιώτου συστήνει τη δική του εκδοχή του χαλαρού ιταλικού τρωγοπίνειν με στιβαρά φαβορί του early drinking και πιάτα καμωμένα από άριστες πρώτες ύλες.

Ο Μιχάλης Μάρθας πιάνει λιμάνι στη Λευκάδα

Και ειδικότερα στο λαοφιλές Νυδρί, όπου θα επιμεληθεί τη νέα γευστική πρόταση του "Minas", δίνοντας δημιουργικές στροφές στο ψαροφαγικό προφίλ του εστιατορίου στην προμενάδα, με τη θέα προς το Σκορπιό.

Ήξερες ότι ο Έκτορας Μποτρίνι φτιάχνει καταπληκτικό τζατζίκι;

Και το σερβίρει στο "Ora by Botrini", ως το πιο λεβέντικο δείγμα της δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που υπογράφει εκεί, δικαιώνοντας τη θέση του κεντρικού εστιατορίου του "One & Only Aesthesis" στην πρώτη γραμμή της καλοφαγίας του παραλιακού μετώπου. Διαβάστε την κριτική μας!

Tα Stirring Stars events επιστρέφουν στο Mandarin Oriental, Costa Navarino

Βραβευμένοι σεφ και κορυφαία wine houses καταθέτουν τη δική τους οπτική στο fine dining, στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Private Kitchen".

S.Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Psaraki" στην Κέρκυρα

Το ψαροφαγικό πόστο στο κέντρο της παλιάς πόλης του νησιού των Φαιάκων τιμά τους θησαυρούς της θάλασσας σε μια κουζίνα απόλυτα συγχρονισμένη με τις τάσεις της εποχής.