Kayak: Πες το παγωτό με το όνομά του

'Ολη η Ελλάδα σε ένα χωνάκι παγωτό!

xourmas

Το παγωτό που φτιάχτηκε για να σε κάνει να λιώνεις για χάρη του έχει όνομα και λέγεται Kayak. Ως ελληνική εταιρεία που σέβεται την καταγωγή της, η Kayak εμπνέεται τις νέες γεύσεις της από την παράδοση, τις μυρωδιές και τις συνταγές του τόπου μας, στέλνοντάς μας σε στιγμιαίες διακοπές ακόμα κι αν βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης, με το γευστικό βάθος ολόφρεσκου gelato της στιγμής να παίζει ρόλο καπετάνιου στα ταξίδια μας.

Kayak

Ξεκινάμε την πλεύση, λοιπόν, σαλπάροντας για τα σμαραγδένια νερά των επτανήσων, με ένα παγωτό στο χέρι που θα μεταμορφώσει μια κι έξω το καλοκαίρι μας. Νοστιμιά από τα νησιά του Ιονίου θα βρεις στο παγωτό μαντολάτο, το οποίο βασίζεται στα κλασικά συστατικά του αγαπημένου γλυκού, εξελίσσοντάς τα σε μια λαχταριστά αφράτη κρέμα με βελούδινη υφή, που θα σου μείνει αξέχαστη. Επόμενη στάση, ένας εξωτικός προορισμός, μέσα από έναν καρπό που όλοι γνωρίζουν αλλά λίγοι ξέρουν τη μακρά ιστορία του, και ο οποίος αποκτά μια ακαταμάχητα σοκολατένια και δροσερή εκδοχή. Το παγωτό σοκολάτα-χουρμάς δίνει στο φρούτο-υπερτροφή από τη Μεσοποταμία ένα γλυκό twist που θα κάνει τους λάτρεις της σοκολάτας να λιώνουν γι’ αυτό, αλλά και τους ορκισμένους plain chocolate lovers να αλλάξουν ριζικά συνήθειες, βάζοντας αυτό το θρεπτικό δώρο της μητέρας φύσης για τα καλά στη γλυκιά καθημερινότητά τους.

Kayak

Κι αν αναρωτιέσαι πού θα μπορέσεις να βρεις γρήγορα τις νέες γεύσεις παγωτών Kayak, η λύση βρίσκεται στα χέρια σου. Με ένα "κλικ" στο e-shop της εταιρείας (www.kayak.gr) μπορείς να εντοπίσεις τα επιλεγμένα καταστήματα στα οποία βρίσκονται τα ψυγεία με τα λαχταριστά Kayak. Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να φύγεις μακριά από το κλιματιστικό, η υπηρεσία delivery της Wolt σου δίνει τη λύση.

Kayak_Mrs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα

Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
11/11/2025

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Η μικρή -και νόστιμη- Σικελία του Παλαιού Φαλήρου

Σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο με αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας, δοκιμάζεις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ από τον σεφ Λευτέρη Ρούτση.

Το πιάτο της εβδομάδας: Το κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι στο 'Travolta'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μαμαλούκα: Γιορτάζει εφτά χρόνια με pop up menu και ένα διήμερο γεύσεων που αξίζει να δοκιμάσεις

Το δημοφιλές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί σε μία γιορτή γεύσεων με επίκεντρο την Ελλάδα. Ιδού όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε.

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.