Estrella Damm Gastro Journey 2022

Ταξίδι στη γαστρονομία με οδηγό την Estrella Damm.

Estrella Damm

Ένα γαστρονομικό ταξίδι σε 20 μαγαζιά της Αθήνας με οδηγό τη δημοφιλέστερη μπύρα της Βαρκελώνης ξεκινά. Από τις 2 μέχρι και τις 26 Ιουνίου, για περισσότερες δηλαδή από 20 μέρες, 20 γαστρονομικοί προορισμοί της Αθήνας μάς προσκαλούν σε μία μοναδική εμπειρία με πρωταγωνιστή την Estrella Damm, την αγαπημένη lager με το γεμάτο στόμα και τη μακρά επίγευση, που δροσίζει τα καλοκαίρια μας. Η ευκολόπιοτη αυτή μπύρα, που ευωδιάζει κυρίως δημητριακά και ζύμες, θα συνοδεύσει ειδικά διαμορφωμένα μενού που θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές, για να τα απολαύσετε σε pairings όπου πρωταγωνιστής είναι ένα προϊόν ταυτισμένο απόλυτα με τη γαστρονομία. 

Estrella Damm

Το Estrella Damm Gastro Journey είναι ένας θεσμός που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας εγκαινιάζεται για πρώτη φορά, ενώ στόχος είναι κάθε χρόνο να απολαμβάνουμε, σε όλο και περισσότερα σημεία της πόλης, υπέροχους συνδυασμούς με την πασίγνωστη ισπανική μπύρα. Στο ειδικά διαμορφωμένο site athens.estrelladammjourney.com/ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σχεδιάσετε το γαστρονομικό σας ταξίδι. Το καλοκαίρι στην πόλη ξεκινά με γευστικές εμπειρίες, παρέα με την Estrella Damm.

athens.estrelladammjourney.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.