Christmas in the city

Στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, γωνία Ακαδημίας & Ομήρου, στο Academias Hotel Autograph Collection έχουμε την μοναδική ευκαρία να γιορτάσουμε την πιο λαμπερή και γιορτινή περίοδο της χρονιάς!

SYMPOSIUM

Για να μπούμε λοιπόν για τα καλά στο κλίμα των ημερών το Academias Hotel έχει ετοιμάσει μια σειρά από αξέχαστες εορταστικές ιδέες. Θέλετε για παράδειγμα να απολαύστε ένα cocktail ή ένα ιδιαίτερο Gluhwein; Τότε το "Plato all-day Bar" σας περιμένει. 

SYMPOSIUM

Για ένα εορταστικό γεύμα με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς ή ακόμα και να κάνετε ένα νόστιμο διάλειμμα από τα ψώνια σας στο κέντρο της Αθήνας το εντυπωσιακό εστιατόριο "Symposium" προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία τα μεσημέρια.  Ειδικά για τις 23 μέχρι και 26 Δεκεμβρίου, το "Symposium" θα αποτελέσει το hot-spot για το Χριστουγεννιάτικο δείπνο σας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.


Ανάμεσα στα εξαιρετικά πιάτα δοκιμάστε ριζότο με άγρια μανιτάρια shitake και champignon de Paris, φρέσκια μαύρη τρούφα, παρμεζάνα και σάλτσα από κρασί Porto, καρέ αρνιού γαλλικής κοπής συνοδεία πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, ψητό Pak Choi, ντομάτα κονφί και σάλτσα από δεντρολίβανο και μαύρο πιπέρι ή φιλέτο τσιπούρας φρικασέ με πουρέ από σελινόριζα και σάλτσα από πράσινες πιπεριές και τζίντζερ. 

SYMPOSIUM

Στο "roof top NYX Japanese Gastrobar", την επομένη των Χριστουγέννων σας περιμένει ένα πλούσιο ala-carte Brunch  (από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.) με θέα την Ακρόπολη και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα πάνω από την Αθήνα. Απολαύστε μεταξύ άλλων βιολογικό αυγό ποσέ με chorizo σωτέ, λαχανίδα, edamame και σάλτσα hollandaise με γκρέϊπφρουτ, Croque Madame με χειροποίητο Ιαπωνικό milk bread με λούντζα Μυκόνου, βιολογικό αυγό και κρέμα παρμεζάνας, χειροποίητο guacamole συνοδεία από βιολογικό αυγό ποσέ με καπνιστό σολομό, κάπαρη, ραπανάκια και φρέσκα φύλλα mizuna, κολοκυθόσπορο και καβουρδισμένο κουκουνάρι πάνω σε τραγανό flatbread.

SYMPOSIUM

 

Αν είστε λάτρεις των γλυκών γεύσεων τα pancakes με Nutella, σάλτσα από βατόμουρα, καραμελωμένα φουντούκια και φύλλα shiso και η εορταστική κρέμα Namelaka με crumble μπαχαρικών, κάστανο, sauce αλμυρής καραμέλας και crue de cacao αλλά και french toast αρωματισμένο με πορτοκάλι, συνοδεία παγωτού βανίλιας, καρύδια και μοντέ καρύδας θα σας ανταμείψουν. 

SYMPOSIUM

 
Academias Hotel 
Ακαδημίας 38 & Ομήρου, Αθήνα 
Tηλ: +30 210 3670000
Για τις κρατήσεις σας fnb@academiashotel.com 
Web:      www.academiashotel.com 
Insta:      @academiashotel / @nyxathens

Για τις κρατήσεις σας:
fnb@academiashotel.com 
Για εταιρικές εκδηλώσεις και private dining επικοινωνήστε με: sales@academiashotel.com 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.