Just Fish

Μια εύκολη, χαλαρή πρόταση στο κέντρο της Κηφισιάς μετά τα ψώνια ή για να ξεκινήσετε τη βραδιά σας, με ποιοτικούς ψαρομεζέδες σε εξαιρετικές τιμές.

Just Fish

Μια εύκολη, χαλαρή πρόταση στο κέντρο της Κηφισιάς μετά τα ψώνια ή για να ξεκινήσετε τη βραδιά σας,

με ποιοτικούς ψαρομεζέδες σε εξαιρετικές τιμές.

Just Fish - εικόνα 1

Τελευταία φορά που βρέθηκα στη γωνιακή βεράντα στον πρώτο όροφο του Shopping Land ήταν περίπου πριν από ένα χρόνο, όταν καθισμένη στο καινούργιο ιταλικό –τότε– «Conte Rossi» δοκίμαζα τις δημιουργίες του Stefano Rossi, του Ιταλού σεφ που είχα συναντήσει παλιότερα στο «Πεντελικόν». Η συνεργασία ωστόσο με τον Rossi μάλλον δεν ευόδωσε και το μαγαζί αποφάσισε ν' αλλάξει ριζικά στιλ και να γίνει μια «εύκολη», μοντέρνα ταβέρνα με ψάρι. Άλλωστε, εκεί όπου βρίσκεται, στην καρδιά της αγοράς της Κηφισιάς, ήταν απαραίτητο κάτι τέτοιο. Ένα μέρος όπου θα έρθεις μετά τα ψώνια, το μεσημέρι ή το απόγευμα για να τσιμπήσεις μεζέδες, να χαλαρώσεις ή να δώσεις ραντεβού ξεκινώντας τη βραδινή σου έξοδο. Στα βασικά ατού του «Just Fish» είναι το απλό, καθημερινό, καθόλου επιτηδευμένο και ευγενέστατο σέρβις και οι εξαιρετικές του τιμές –

η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά μέρη στην Κηφισιά όπου μπορείς να φας πολύ καλό πρώτο και κυρίως πιάτο με € 20. Γιατί μπορεί το μενού του εστιατορίου να είναι πολύ απλό

–κολοκυθοκεφτέδες, λαχανικά ατμού, τηγανητά ψαράκια (γαύρος, αθερίνα, σαρδέλα στη σχάρα, μπαρμπούνι), ένα ριζότο θαλασσινών και δύο μακαρονάδες θαλασσινών–, είναι όμως όλα ένα κι ένα. Το βράδυ που βρεθήκαμε εμείς εκεί και που λόγω εποχής δεν είχε κόσμο, όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν μια χαρά, με κορυφαία τη σαρδέλα και το ριζότο με θαλασσινά. Στο τέλος θα σας κεράσουν και φρούτα ή ραβανί με παγωτό. Κι αν αναρωτιέστε, βεβαίως και θα ξαναπήγαινα.

  • Σαρδέλα σχάρας

    Ίσως η καλύτερη που έχω φάει ποτέ. Με μυρωδιά θάλασσας!

  • Τηγανητά ψαράκια

    Αθερίνα, γαύρος, μαρίδα. Άψογα τηγανισμένα, σχεδόν σαν τεμπούρα.

  • Ριζότο με θαλασσινά

    Με εξαιρετική υφή, μελωμένο, χυλωμένο και al dente μαζί...

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

    Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

    Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

    ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
    15/07/2025

    Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

    To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

    To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

    O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

    Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

    Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

    Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

    Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

    Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

    Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

    Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

    Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.