Στην άκρη των εμβληματικών Αστεριών της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το "Ark" ντύνει τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ανεπιτήδευτη κομψότητα και βαθιά ελληνική ψυχή. Με μια γιορτινή joie de vivre αλλά πιστό στην κλασική του ταυτότητα, το "Ark" γίνεται το απόλυτα κοσμοπολίτικο σκηνικό των ημερών, σε αρμονία με τη μαγευτική θαλασσινή του τοποθεσία. Σε αυτό το ατμοσφαιρικό σκηνικό, ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης δημιουργεί και φέτος δύο ξεχωριστά μενού 5 σταδίων για αξέχαστα ρεβεγιόν.

Το Christmas Dinner είναι μια ωδή στη λεπτομέρεια και την παράδοση , με την εμπειρία να ξεκινά με τάρτα αγρίων μανιταριών και να συνεχίζεται με βιολογική γαλοπούλα με Μεταξά, γέμιση συκωτάκια, ρόδια και κάστανα, ενώ η σαλάτα πατζάρι–πορτοκάλι με σορμπέ δίκταμου φέρνει φρεσκάδα και ισορροπία. Το χοιρινό καρέ μαύρου χοίρου με μπρεζέ μαρούλι και ψητό αχλάδι οδηγεί ιδανικά στο φινάλε στο οποίο πρωταγωνιστεί ο παραδοσιακός κορμός Χριστουγέννων από σοκολάτα gianduja και κρέμα αγριοκάστανου.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, συνεχίζεται το γευστικό ταξίδι σε επίπεδο haute ελληνικής κουζίνας: σούπα κάστανο–κολοκύθα με αφρό πικραμύγδαλου, ραβιόλι καραβίδας με φέτα και τσουκνίδα, και βιολογικό φιλέτο γάλακτος με άρωμα νεράντζι και σάλτσα σχίνου. Γλυκό φινάλε, η κρέμα σοκολάτας με Earl Grey crème brûlée δίνει την τελευταία πινελιά πολυτέλειας. Με μουσική υπόκρουση το live της Άννας Μαρίας Μπιλίδα και της μπάντας της, τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, τα party vibes αναμένεται να απογειωθούν, όπως ταιριάζει σε αυτές τις λαμπερές μέρες.

Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 2108948882, ark-glyfada.gr, FB: Ark, IG:@ark.glyfada