Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Striggla

Η Striggla, η δημοφιλής γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων που έγινε γνωστή στόμα με στόμα χάρη στη δημιουργική κουζίνα του έμπειρου και βραβευμένου σεφ Θωμά Μάτσα, γίνεται ενός έτους και το γιορτάζει με ένα special event: ένα four hands δείπνο στις 26 Νοεμβρίου με καλεσμένο τον Αριστοτέλη Ζέρβα.

Οι δύο έμπειροι και βραβευμένοι σεφ, με κοινή καταγωγή από τη Λιβαδειά, θα ανταλλάξουν γαστρονομικές τεχνικές και ιδέες, παίζοντας με τις παραδόσεις, τις αναμνήσεις, τα αρώματα και τις γεύσεις του τόπου τους, δημιουργώντας μαζί έξι νέα πιάτα ελληνικής κουζίνας αποκλειστικά για την επετειακή βραδιά, τα οποία θα διατίθενται στο κοινό παράλληλα με το νέο φθινοπωρινό μενού του εστιατορίου.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς' 1

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς' 4

Η ελληνική κουζίνα που υπηρετεί η Striggla είναι μια κουζίνα που ξυπνά συναισθήματα, δίνοντας έμφαση στη νοστιμιά, συνδυάζοντας τη νοσταλγία, τις θύμησες και την πλούσια παράδοση της ελληνικής υπαίθρου, με τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας.

Ο Θωμάς Μάτσας έχει δημιουργήσει για το εστιατόριο ένα μικρό και ευέλικτο μενού που ακολουθεί την εποχικότητα, με fine comfort πιάτα που δίνουν έμφαση στην αγνή, ελληνική πρώτη ύλη. Το μικρό και ευέλικτο μενού της Strigglaς είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα, με πιάτα ιδανικά για sharing με την παρέα.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς' 2

Το φαγητό συνοδεύει μια έξυπνα σχεδιασμένη wine list με επιλογές αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα. Όλα αυτά θα τα απολαύσετε σε ένα μοντέρνο, φωτεινό cosy χώρο στα βόρεια προάστια με μίνιμαλ διακόσμηση, στην οποία κυριαρχεί το ζεστό ξύλο και οι γήινοι τόνοι. Ένα ξύλινο πλέγμα χωρίζει την κουζίνα από τη σάλα και το μπαρ, σε ένα καλοδουλεμένο εστιατόριο που δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες και τη φιλοξενία, προσφέροντας μια εξαιρετική συνολική εμπειρία. 


Info

Striggla - Αγίου Κωνσταντίνου 56 (λίγο πάνω από το Δαχτυλίδι), τηλ. 216 00 17 188

IG: @striggla_restaurant

Περισσότερες πληροφορίες

Striggla

Αγίου Κωνσταντίνου 56, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
21/11/2025

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.